Luni, 22 August 2005 - 01:10 PM Aleg.RO: S.R. Stănescu se gândește să-l dea în judecată pe Băsescu

Publicat de: Florin MARIN

AMOS News Consiliul de onoare al Clubului Român de Presă l-a avut ca invitat astăzi pe președintele României Traian Băsescu. Tema discuției au fost recentele declarații ale șefului statului cu privire la faptul că Sorin Roșca Stănescu, patronul trustului Ziua l-ar fi amenințat la telefon. La finalul ședinței cu ușile închise care a durat circa trei ore, Sorin Roșca Stănescu a declarat faptul că se gândește să-l dea în judecată pe președintele României precizând că se va consulta cu avocații trustului Ziua.

Stănescu a precizat că nu l-a amenințat pe Traian Băsescu în ziua în care au vorbit la telefon. Potrivit spuselor sale, au avut loc două convorbiri. Dimineață, Sorin Roșca Stănescu a fost sunat de șeful statului, iar spre seară patronul de la Ziua l-a sunat pe președintele României.

Stănescu susține că declarațiile lui Băsescu sunt după ureche și că are martori la discuțiile telefonice pe care le-a avut cu președintele care nu-și aduc aminte de amenințări telefonice.

Amintim faptul că, recent, Traian Băsescu a declarat că un ziarist pe care l-a nominalizat mai târziu ca fiind Sorin Roșca Stănescu l-a amenințat că îl va ataca în cele trei ziare pe care le deține.

Președintele Clubului Român de Presă, Cristian Tudor Popescu, a declarat că Băsescu, în ședință, a recunoscut că nu are dovezi pentru a-și susține acuzațiile asupra lui Stănescu și va declara acest lucru în fața presei. Lucru care nu s-a întâmplat.

Șeful CRP a declarat că organizația nu va susține un proces al lui Roșca Stănescu, acțiunea în instanță fiind numai din partea Grupului de presă Ziua.


(606 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin MARIN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

S.R. Stănescu se gândește să-l dea în judecată pe Băsescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.0273909568787 seconds.