Luni, 22 August 2005 - 12:35 PM Aleg.RO: Remanierea se aplică numai PNL și PD

Publicat de: Florin MARIN

AMOS News Liderul PNL, Călin Popescu Tăriceanu, și cel al PD, Emil Boc, au suținut astăzi o conferință de presă pe tema apropiatei remanieri a miniștrilor numiți de cele două formațiuni politice la începutul mandatului. Liderii Alianței nu au precizat cine va fi schimbat, dar se știe faptul că vor cădea trei membri PNL și trei membri PD. Cu privire la o remaniere și a partidelor aflate în Coaliție, Călin Popescu Tăriceanu a precizat că nu s-a pus în discuție așa ceva.

PNL a căzut de acord să-l schimbe pe titularul postului de la Sănătate, Mircea Cinteză, care ar urma să fie înlocuit cu purtătorul de cuvând al partidului Eugen Nicolăescu; la Finanțe Sebastian Vlădescu ar urma să ia locul lui Ionuț Popescu; tot din partea PNL la Cultură va veni Adrian Iorgulescu.

De cealaltă parte, PD a căzut de acord cu schimbarea lui Ene Dinga de la Integrare cu Anca Boagiu. De asemenea, vicepremierul Gheorghe Seculici își va pierde postul. Toate aceste modificări în aparatul guvernamental nu au nici o valabilitate dacă nu sunt aprobate, mâine, în Consiliul de coordonare al Coaliției. Un alt post de ministru schimbat de PD ar putea fi cel de la Mediu.

Călin Popescu Tăriceanu a mai spus că președintele Traian Băsescu a fost informat cu privire la noile numiri.


(462 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin MARIN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Remanierea se aplică numai PNL și PD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.79417300224304 seconds.