Luni, 22 August 2005 - 09:20 AM Aleg.RO: Adrian Năstase: Alianța PNL-PD este incapabilă să conducă țara

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/NastaseAdrianB60x.jpg" align=left vspace=5>Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, a criticat modul in care Alianta PNL-PD guverneaza tara, considerand-o ca este "incapabila" sa solutioneze problemele cu care se confrunta Romania. Nastase spune ca actuala putere este incapabila si incompetenta in solutionarea unor probleme cu adevarat grave, cum ar fi inundatiile, indexarea pensiilor, cresterea preturilor, criza din sistemul sanitar.

Liderul social democrat si-a declarat ingrijorarea in privinta posibilitatii de nerespectare a calendarului de integrare a Romaniei in UE si blocarea negocierilor cu FMI.

Adrian Nastase l-a acuzat si pe presedintele Traian Basescu de faptul ca a "manipulat" opinia publica inca de la inceperea alegerilor prezidentiale din 2004, cand "atacurile" politice referitoare la stenograme si la fraudarea voturilor aduse in prim-plan au avut scopul de a genera un impact emotional la nivelul populatiei care sa fie favorabil Aliantei si un sentiment de neincredere in institutiile guvernamentale, atat pe plan national, cat si international.

Liderul social-democrat apreciaza ca cel mai grav si mai iresponsabil demers al Aliantei este, dupa parerea sa, "para la Bruxelles". "Cu o agresivitate pe care numai incompetentii si-o pot ingadui, cei care se afla acum la putere au facut tot posibilul pentru a transforma disputele din Romania intr-un scandal international", a sustinut presedintele executiv al PSD.


(458 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Adrian Năstase: Alianța PNL-PD este incapabilă să conducă țara | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.4498519897461 seconds.