Miercuri, 10 August 2005 - 06:00 AM Aleg.RO: Basescu la expozitia foto a fiicei

Publicat de: A.H.

ziua Presedintele Traian Basescu a vizitat ieri, la Mangalia, expozitia de fotografie a fiicei sale Ioana Marin, pozandu-se apoi cu turistii aflati in hotelul unde sunt expuse lucrarile, transmite Mediafax. Cand i s-a cerut parerea despre fotografiile expuse, seful statului a apreciat ca "este expozitia unui amator care surprinde drama unor oameni", facand referire la exponatele care redau aspecte din timpul inundatiilor din judetele Moldovei.

Expozitia a fost inaugurata duminica, insa Traian Basescu a lipsit de la vernisaj. El a spus ca nu a putut participa deoarece a fost ocupat, dar ca nu conteaza acest lucru, pentru ca "este vorba despre un eveniment care tine mai multe zile".

Seful statului, insotit de sotie, de fiica si de ginerele sau Bodo, era intr-o dispozitie excelenta, el facand cateva glume si chiar fotografiindu-se cu turistii aflati in holul hotelului President, unde sunt expuse lucrarile. Traian Basescu a refuzat, insa, sa raspunda la intrebari legate de politica.

Cand a fost rugat sa semneze in Cartea de onoare a municipiului Mangalia, Basescu a refuzat. "O sa semnez cand pleaca Iorgus din PSD", a spus razand seful statului, dupa care a plecat sa se plimbe pe faleza orasului impreuna cu sotia, fiica si ginerele sau. Dupa plimbarea pe faleza, la insistentele angajatilor Primariei, Basescu s-a intors in hotel si a semnat in Cartea de onoare.

Un membru al Academiei Popa's, aflat la Mangalia, i-a facut apoi portretul sefului statului. Inainte de a pleca din Mangalia, presedintele a cumparat carti in valoare de 1.600.000 de lei, de la Targul estival de carte, care se desfasoara in cadrul Festivalului Callatis.

Fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, Ioana, si-a deschis, in 7 august, la Mangalia, o expozitie cu fotografii recente din zone inundate. Expozitia urmeaza mentiunii pe care Ioana Marin (numele de casatorie al fiicei sefului statului) a obtinut-o in aprilie, la prima editie a Salonului National de Fotografie Turistica. Expozitia, care cuprinde aproximativ 40 de fotografii noi, va fi deschisa pana la 15 august.


(509 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziua

· Alte știri de la A.H.


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziua:

Basescu la expozitia foto a fiicei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.2539129257202 seconds.