Marți, 09 August 2005 - 04:35 PM Aleg.RO: Proaspăt conservatorul Danuț Liga își face din nou bagajele pentru PD

Publicat de: Marius NEGULESCU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/Portrete/L/LigaDanut.jpg" align=left vspace=5>Deputatul PC de Giurgiu, Danut Liga a anuntat ieri ca daca PC nu isi stabileste clar pozitia, or la guvernare, or in opozitie, el nu exclude posibilitatea revenirii la PD, partid din care a plecat anul trecut. "În ultimul an am trecut prin atatea partide, de la PD, la PRM, la PC incat acest lucru nu mai constituie pentru mine o problema, ceea ce stiu sigur este faptul ca acum reprezint Partidul Conservator si vreau sa am o pozitie clara fata de electorat care este singurul care conteaza pentru un parlamentar ales", a afirmat Danut Liga.

Liga a aratat ca a trimis in acest sens o scrisoare conducerii centrale a partidului in care solicita precizarea clara a pozitiei Partidului Conservator atat fata de fata de partidele din coalitia guvernamentala cat si fata de cele din opozitie.

"Din respect pentru electorat si pentru colegii mei din plan politic vreau sa ne stabilim foarte clar pozitia fata de partidele din Alianta sau din opozitie, pentru a sti clar care este strategia politica pe care o vom aborda", a declarat deputatul PC de Giurgiu, Danut Liga.

El a declarat ca nu stie ce strategie sa mai adopte in prezent de vreme ce nu stie clar "care este pozitia conducerii partidului".


(455 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius NEGULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Proaspăt conservatorul Danuț Liga își face din nou bagajele pentru PD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.4123928546906 seconds.