Marți, 09 August 2005 - 03:35 PM Aleg.RO: Voiculescu: 'Așteptăm ca Băsescu să ne invite să ieșim de la guvernare'

Publicat de: Florin MARIN

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/VoiculescuDan2_60x.jpg" align=left vspace=5>Președintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat astăzi că formațiunea pe care o conduce va negocia orice cerere din partea partidelor de a susține sau nu schimbarea președinților celor două camere ale Parlamentului. "După părerea mea, nu există motive să-l înlocuim pe Nicolae Văcăroiu din funcția de președinte Senatului, dar așteptăm să aflăm argumentele partenerilor de coaliție", a precizat Voiculescu.

'Noi la cereri venim tot cu cereri. Mâne ni se va cere. La cererile partidelor mai mari vom avea și noi cereri. Se pune problema de negocieri', a mai explicat șeful PC.

Voiculescu a mai spus că 'nu are nici o obligație față de PSD, nici o datorie față de Năstase sau Văcăroiu'.

Pentru PC problema schimbării șefilor de camere parlamentare se tranșează numai prin negociere politică. 'Și e normal să cunoaștem condițiile în care se dorește schimbarea celor doi. Dacă se pune problema unui ultimatum, dacă se pune problema de a nu negocia și a ne impune un anumit punct de vedere, vă spun că nu vom fi de acord', a mai declarat Voiculescu.

Întrebat dacă pleacă de la guvernare, Dan Voiculesc a precizat că așteaptă decizia președintelui Traian Băsescu. 'La guvernare pe noi ne-a invitat președintele Băsescu. De aceea așteptăm ca el să ne invite să ieșim de la guvernare și să-și asume public ieșirea de la guvernare', a conchis Voiculescu.


(482 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin MARIN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Voiculescu: 'Așteptăm ca Băsescu să ne invite să ieșim de la guvernare' | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.7163579463959 seconds.