Marți, 09 August 2005 - 08:51 AM Aleg.RO: Radu Berceanu sare la gatul lui Dan Voiculescu: «PC este proguvernamental cand mai ia cate un hotel, in rest...»

Publicat de: Bogdan Apostolescu

gardianul Declaratiile lui Dan Voiculescu, privitoare la Partidul Democrat, au starnit reactii dure. Senatorul PD, Radu Berceanu, a declarat, ieri, ca "daca a ajuns Voiculescu sa acuze PD de neocomunism, atunci se poate intampla orice". "PC este proguvernamental cand mai ia cate un hotel, o functie, in rest este impotriva", a mai spus senatorul. In acest sens, liderul democrat a atras atentia ca "situatia din Coalitie se deterioreaza din cauza acestor declaratii". Mai mult decat atat, Berceanu a precizat ca PC nu are nici o sansa sa se integreze in PPE, subliniind ca popularii europeni l-au informat pe Voiculescu in acest sens. La randul ei, Maria Petre, senator al PD a precizat ca "in clipa in care Voiculescu spune o asemenea prostie, PSD roseste de invidie", a conchis Petre.


Santajul si...

De asemenea, Liviu Negoita a declarat: "In Alianta D.A. lucrurile pot fi clarificate doar pe baza dialogului. Chiar daca mai exista unele neintelegeri, guvernarea D.A. este de departe una in interesul oamenilor, fata de guvernarea PSD.

In ceea ce priveste guvernarea in Coalitie trebuie sa se clarifice ceea ce noi am declarat: prezenta unor partide atat la Putere, cat si in Opozitie nu poate fi benefica unei guvernari. Nu cred ca se poate guverna in baza unui santaj. Nu putem conditiona un lucru clar, firesc, cum este demiterea celor doi presedinti ai camerelor incercand sa ne impunem un proiect cu o anume tinta partinica".


...mirajul puterii

Pe de alta parte, deputatul PNL, Traian Dobre, a subliniat ca "mirajul puterii este mult prea mare pentru ca astfel de dispute sa duca la o destramare a coalitiei". "In ciuda acestor divergente, coalitia nu se afla in pericol. Mirajul puterii este mult prea mare pentru ca astfel de dispute sa duca la o destramare a coalitiei.", a concluzionat acesta.


(441 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la Bogdan Apostolescu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Radu Berceanu sare la gatul lui Dan Voiculescu: «PC este proguvernamental cand mai ia cate un hotel, in rest...» | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.73705792427063 seconds.