Luni, 08 August 2005 - 04:10 PM Aleg.RO: Corneliu Ciontu acuză PRM că încearcă să blocheze înființarea Partidului Popular

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/Portrete/C/CiontuCorneliu.jpg" align=left vspace=5>Presedintele Partidul Popular, Corneliu Ciontu a acuzat "actiunile de gherila politica" ale unor reprezentanti ai PRM, care au menirea de a intarzia decizia judecatoreasca de infiintare a noii sale formatiuni politice. Potrivit lui Ciontu, pe scena politica romaneasca exista inca personaje plasate la limita dintre "grotesc si derizoriu", dependente de insulta, calomnie si scandal, pentru care orice proiect politic serios reprezinta o amenintare directa.

Liderul PP a criticat, in fapt, contestarea listelor cu semnaturi depuse de grupul de initiativa pentru infiintarea Partidului Popular, de catre membri ai PRM.

Ciontu precizeaza ca, in urma verificarilor efectuate in mai multe sute de localitati, s-a constatat ca cele peste 38.000 de semnaturi sunt valabile, inregistrandu-se doar cateva exceptii.

"Justitia romana a functionat corect de fiecare data si avem deplina incredere ca si in cazul nostru instanta va confirma infiintarea noii formatiuni politice", a spus Corneliu Ciontu.


(483 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Corneliu Ciontu acuză PRM că încearcă să blocheze înființarea Partidului Popular | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1532781124115 seconds.