Luni, 08 August 2005 - 01:15 PM Aleg.RO: Traian Băsescu: 'Vreau să fiu partener cu premierul, nu el să fie partenerul unor grupuri de interese'

Publicat de: ---

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/Portrete/B/BasescuTraianNou.jpg" align=left vspace=5>În cadrul emisiunii 'Sfertul academic' de la Radio Romania Actualități, președintele Traian Băsescu a susținut că premierul Călin Popescu Tăriceanu a luat decizia de a amâna anticipatele după o întâlnire cu un om de afaceri, cu un ziarist care are afaceri cu acesta, și cu un reprezentant al unei companii din industria țigărilor. Traian Basescu a mai spus că va cere desecretizarea unor note informative oferite de SRI Executivului. Este vorba de acele note care dezvăluie grupurile de interese care se învârt pe lângă Palatul Victoria, situație reclamată cu ceva timp în urmă de șeful statului.

'Nu fac nici un secret din a spune că este evident că în ultima perioadă eu și premierul avem viziuni diferite. Vreau un parteneriat cu primul-ministru, si nu vreau ca el să fie partenerul unor grupuri de interese", a spus Băsescu.

Traian Băsescu nu l-a iertat pe premierul Tăriceanu atunci când a amânat anticipatele, alegeri cu care ambele partide din Alianță erau de acord.


(504 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Traian Băsescu: 'Vreau să fiu partener cu premierul, nu el să fie partenerul unor grupuri de interese' | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.80366611480713 seconds.