Luni, 08 August 2005 - 08:22 AM Aleg.RO: Politicienii isi fac imagine si in vacanta de vara

Publicat de: Laura Gafencu

evenimentulzilei Familiile presedintelui Traian Basescu si premierului Calin Popescu-Tariceanu si-au petrecut seara de vineri spre sambata la terasa Ciresica din statiunea Olimp, invitati la Festivalul romanilor de pretutindeni. Presedintele si premierul au stat la aceeasi masa mai bine de cinci ore, timp in care au mancat, au baut si mai ales au dansat si pe muzica lui Gil Dobrica.
Mai rezervat, Tariceanu a dansat doar cu sotia sa, Ioana, in timp ce presedintele a dantuit pe muzica tiganeasca indoind genunchii si batand din palme, alaturi de ceilalti dansatori profesionisti, atat cu consoarta, cat si cu admiratoarele aflate la alte mese.
Sejur de roman mediu
Seful statului nu a evitat locurile frecventate de oamenii obisnuiti aflati pe litoral si s-a comportat ca un roman mediu, aflat in concediu de odihna. A iesit la localurile din statiunea Neptun impreuna cu familia, a dansat cu sotia, a jucat Perinita pana tarziu in noapte. Locul preferat: terasa Ciresica. Imbracat lejer, nu a facut uz de calitatea sa oficiala.
Ba chiar intr-una dintre seri a asteptat mai bine de o ora, fara sa faca scandal, sa i se ia comanda. S-a aratat incantat sa se fotografieze cu toti cei care, aflati la aceeasi terasa, au dorit sa pastreze amintirea unei seri petrecute cu presedintele Romaniei.
Traian Basescu a recomandat tututor romanilor sa-si petreaca vacantele in tara, unde se pot distra bine, oferind exemplul personal. Dupa litoral, presedintele va merge in Bucovina.
Adrian Nastase, vacante conforme rangului
Vacantele lui Adrian Nastase de pe vremea cand acesta era prim-ministru au intrat in folclorul politic, fiind considerate mostre "ale arogantei" ex-premierului.
Cel mai comentat gest a fost decizia acestuia de a dispune inchiderea teraselor din Neptun la ora 22.00 pentru ca nu se putea odihni.
De asemenea, a mai ramas in istorie faptul ca premierul pesedist a preferat, in 2002, sa scape de traficul rutier deplasandu-se catre litoral cu un elicopter al SRI. Zborul primului-ministru a fost platit din bani publici, in conditiile in care, potrivit agentiilor care ofera servicii de aero-taxi, costul deplasarii s-ar fi ridicat la aproape 150 de milioane de lei.
Anul acesta, Adrian Nastase si familia sa au ales tot Neptunul ca destinatie de vacanta. Dupa sejurul la mare, liderul PSD a decis sa se relaxeze cateva zile si la munte, la Predeal. Singurul "eveniment" remarcat de presa fiind iesirea sa la cumparaturi, in Predeal.


(506 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Laura Gafencu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Politicienii isi fac imagine si in vacanta de vara | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.89989590644836 seconds.