Luni, 08 August 2005 - 07:52 AM Aleg.RO: Batuta Baseasca

Publicat de: Cristian Oprea

Cotidianul Petrecerea data simbata, cu ocazia aniversarii Ioanei, fiica presedintelui, i-a adus laolalta, la Neptun, dimpreuna cu familiile, pe Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu. Familiile Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, aflate intr-o scurta vacanta pe litoral, si-au petrecut seara de vineri spre simbata la celebra terasa Ciresica, aflata linga complexul rezidential, la Neptun. Sarbatorita serii, Ioana, fiica lui Basescu, a stat putin cu parintii si cu invitatii lor, dupa care impreuna cu sotul ei, Bodo, a plecat in Clubul Mediteraneo. De la lasarea serii si pina dimineata tirziu, familiile Basescu si Tariceanu au mincat, au baut si au dansat pe muzica interpretata de un grup folcloric din Republica Moldova, dar si pe cea a lui Gil Dobrica.

N-a vrut sa sara pirleazul

Daca premierul a fost mai rezervat si a dansat doar cu sotia sa, Ioana, presedintele si-a luat consoarta la dans, iar in pauze se lasa el invitat la dans de vecinele sale de la mese. Vazind ca-l asteapta si ca-i fac semne cu mina, Basescu s-a indreptat spre gardul viu care despartea terasa de turistii curiosi si a dat mina cu ei. „Daca nu erati voi cu camerele de luat vederi saream si ma duceam la oameni. Dar dupa aceea asta dadeati la televizor, cum sar eu pirleazul”, le-a spus el cameramanilor aflati la fata locului.

Dans prezidential pe ritmuri tiganesti

Seful statului si-a demonstrat, mai apoi, calitatile de dansator, intr-o atmosfera incendiara creata de muzica tiganeasca. El nu s-a dat inlaturi sa execute miscarile, nu tocmai usoare ale dansului tiganesc, indoindu-si genunchii si batind din palme alaturi de ceilalti dansatori profesionisti. In cursul zilei de azi, presedintele va face o scurta incursiune la Bucuresti, se va intoarce doua zile in Neptun, dupa care pleaca spre Bucovina.


(497 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la Cristian Oprea


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Batuta Baseasca | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1140449047089 seconds.