Luni, 08 August 2005 - 04:46 AM Aleg.RO: Nastase, catre Geoana: PSD nu este partidul unui singur lider

Publicat de: Lacramioara Rosculet

gardianul Presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, nu-l doreste pe liderul Mircea Geoana drept singurul purtator de mesaj al partidului. El a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca la o viitoare sedinta a conducerii PSD vor trebui clarificate "anumite aspecte", deoarece nimeni nu poate realiza singur toate obiectivele partidului, pentru care este nevoie de spirit de echipa, iar la Congres a fost aleasa o echipa. "Va trebui sa lamurim, intre altele, daca la Congres s-a stabilit o formula de functionare a partidului 1+599.999 sau daca a fost aleasa o echipa de conducere cu roluri complementare. Eu am inteles ca s-a decis o varianta de echipa", a explicat Nastase.


Modernizarea a inceput inainte de Geoana

Liderul PSD nu este de acord cu Geoana nici in privinta modernizarii partidului, care, spune el, nu s-a produs dupa Congresul din aprilie, ci atunci cand conducea chiar el PSD-ul. "Eu cred ca modernizarea partidului a debutat in urma cu mai multi ani, atunci cand, intre altele, am promovat in conducerea partidului si in guvern multi oameni tineri, PDSR devenind un partid social democrat modern, membru al Internationalei Socialiste", a aratat Nastase. El l-a atentionat pe Geoana ca "este nevoie de spirit de echipa" pentru ca PSD sa lupte puternic impotriva aliantei aflate la guvernare.


Basescu il ataca pe Tariceanu

Nastase l-a criticat dur si pe seful statului care incearca sa "impuna, din nou, imaginea autoritatii supreme pe linia infomatiilor secrete", prin avertizarea pe care i-a adresat-o premierului privind grupurile de interese din guvern. Nastase spune ca este vorba "chiar de un nou atac al presedintelui la adresa lui Tariceanu", in conditiile in care primul ministru vine din mediul de afaceri.


(524 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gardianul

· Alte știri de la Lacramioara Rosculet


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gardianul:

Nastase, catre Geoana: PSD nu este partidul unui singur lider | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.046199798584 seconds.