Duminică, 07 August 2005 - 01:15 PM Aleg.RO: Liberalul Teodor Atanasiu îi dă afară pe contestatarii din partid

Publicat de: Marius NEGULESCU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/Portrete/A/Theodor%20Atanasiu.jpg" align=left>Primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran, este pe punctul de a fi exclus din PNL, la propunerea liderului filialei județene Alba, Teodor Atanasiu, după ce acesta l-a acuzat că a încălcat unele prevederi statutare dăunând imaginii partidului. În realitate, Atanasiu vrea să-l înlăture pe cel care a vrut să fie contracandidtul său la alegerile interne pentru șefia acestei filiale. Primarul Zlatnei i se reproșează că a făcut declarații în măsură să afecteze imaginea partiduluireferitoare la credibilitatea lui Atanasiu care a candidat singur pentru președinția filialei. De altfel, Ponoran a încercat, la alegerile din iunie, să candideze pentru funcția de președinte al organizației județene a partidului.

Dosarul său de candidatură a fost respins atunci, invocându-se un motiv ciudat, referitor la similitudine componenței echipei sale de conducere cu cea prezentată de Atanasiu.

Ponoran nu s-a oprit aici, acuzându-l pe Atanasiu că i-ar fi frică de concurență, ca mai târziu să se manifeste ca un susținător deschis al revenirii lui Theodor Stolojan în fruntea PNL.

Propunerea de excludere a fost făcută de Atanasiu în cadrul unei ședințe a Biroului Permanent Județean al PNL Alba, iar ea a fost acceptată în cadrul ultimei ședințe a Comitetului Teritorial al PNL Alba, desfășurată vineri.

Propunerea de excludere trebuie aprobată și de Delegația Permanentă a PNL Alba, care se va întruni, cel mai probabil, săptămâna viitoare.

În replică, Silviu Ponoran susține propunerea lui Atanasiu este nestatutară și că motivul real al excluderii sale din partid este legat de susținerea manifestată pentru Theodor Stolojan.


(463 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius NEGULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Liberalul Teodor Atanasiu îi dă afară pe contestatarii din partid | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.7599380016327 seconds.