Duminică, 31 Iulie 2005 - 03:25 PM Aleg.RO: Senatorul Ilie Sârbu atacă tot ce prinde

Publicat de: Alina SABOU

AMOS News Încălzit de canicula din ultimele zile, dar și din cauza ultimelor evenimente de pe scena politică, senatorul de Timiș Ilie Sârbu s-a pus pe atac și a dat în toate părțile, preponderent în cei de la Putere. A început cu Traian Băsescu, de afirmațiile căruia se îndoiește profund. În primul rând, susține fostul ministru al Agriculturii, Băsescu nu are dreptate când spune că inundațiile din Moldova au afectat doar 1% din suprafața țării, motivând că nu s-a estimat cum trebuie. „E ca și cum ai spune soldaților care pleacă în război că vor muri doar 1% din ei. Cu ce îi încălzește asta?”, a comparat PSD-istul. Deranjantă este mai ales atenția pe care o acordă președintele Băsescu Moldovei, unde a zburat de 5 ori săptămâna trecută. „Despre Timiș nu mai vorbește nimeni nimic. Băsescu își face campanie în Moldova, acolo unde nu are priză la electorat. Cred că se gândește că «proștii ăia» din Banat îl vor vota oricum”, a adăugat președintele filialei Timiș a PSD.

Acesta a observat că, în ultima vreme, Băsescu „este tot mai anemic în discursuri. Probabil e obosit de nopțile pe care nu le doarme acasă, ci la Cotroceni”. În legătură cu același subiect al inundațiilor, Sârbu s-a simțit lezat, ca bănățean, și de o afirmație recentă a premierului Călin Popescu Tăriceanu, care spunea că unii locuitori din Timiș doar contemplă munca făcută de constructori la casele lor și nu ajută cu nimic. „De unde știe Tăriceanu asta? Nu a mai fost în Timiș în ultima vreme”.

Discuțiile legate de o posibilă remaniere nu au atras foarte mult atenția șefului pesediștilor din Timiș. I-a sărit însă în ochi Ene Dinga, ministrul Integrării, despre care a afirmat că „face integrare vorbind engleza cu mâinile până obosește”. Pe restul miniștilor nu prea îi cunoaște, a afirmat Sârbu. În ceea ce privește eventuala numire a colegului său din Senat, Adrian Cioroianu, ca ministrul al Culturii, Sârbu crede că acesta „s-a făcut senator de Banat și apoi a fost simplu să acceadă către un minister”.


(1203 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Alina SABOU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Senatorul Ilie Sârbu atacă tot ce prinde | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62642097473145 seconds.