Vineri, 24 Aprilie 2020 - 06:39 AM US Travel Association anuntă gazda editiei IPW 2021: Las Vegas

Publicat de: b.belciug

turism&travel WASHINGTON (23 aprilie 2020) - US Travel Association a anunțat că ediția sa anuală, IPW, va avea loc în Las Vegas în perioada 10-14-14 mai 2021. IPW din acest an, programat să se desfășoare tot la Las Vegas pe 30 mai, a fost anulat din cauza pandemiei coronavirusului.

Orașul gazdă 2021 programat anterior, Chicago, a fost de acord să renunțe la anul pentru anul viitor și își va asuma calitatea de gazdă în 2025.

"Aceasta este o veste incredibil de binevenită pe fondul provocărilor serioase cu care se confruntă industria turistică, țara și lumea", a spus președintele și CEO-ul US Travel din SUA, Roger Dow. "Anularea IPW din acest an a fost un apel dificil, deși clar necesar, iar viitoarele noastre orașe gazdă s-au reunit pentru a obține un rezultat câștig-câștig pentru viitorul evenimentului."

Dow a continuat: „Când ne uităm să ne redresăm din această situație de urgență pentru sănătate și din criza economică care rezultă, este potrivit să putem deține IPW în Las Vegas, un oraș care epitomizează puterea economică a călătoriilor și a turismului. Suntem profund recunoscători la Chicago, care a avut unul dintre cele mai de succes IPW-uri în memoria recentă ca gazdă pentru prima dată în 2014, pentru flexibilitatea, generozitatea și spiritul de colaborare ".

Alte viitoare site-uri gazdă - Orlando în 2022, San Antonio în 2023 și Los Angeles în 2024 - rămân neschimbate.

IPW este cea mai importantă expoziție internațională de călătorii de intrare din țară, care conduce 5,5 miliarde de dolari în călătoriile viitoare în Statele Unite. La IPW, cumpărătorii de călătorii (inclusiv tour-operatori internaționali, angrosiști ​​și operatori receptivi) se întâlnesc față în față cu vânzătorii de produse de călătorie din SUA (reprezentând spații de cazare, destinații, atracții, retail, companii de transport și multe altele), tranzacționând afaceri care altfel ar fi generate doar printr-un număr exhaustiv de călătorii în întreaga lume.

În urma remanierii de date: IPW 2021 va avea loc în sala de vest nou construită a Centrului de Convenții din Las Vegas.

"Vă mulțumim conducerii de la Asociația de turism din SUA pentru că a invitat Las Vegas să găzduiască expoziția sa IPW 2021", a declarat Steve Hill, CEO / președinte al Convenției și vizitatorilor din Las Vegas. "La fel ca mulți dintre colegii noștri din industrie, suntem nerăbdători să contribuim la eforturile de recuperare a călătoriilor și a turismului și știm că IPW care aduce împreună factorii de decizie în domeniul comerțului de călătorii este un pas important în acest proces."

"Brand USA are onoarea de a servi drept sponsor al IPW al Asociației de turism a SUA. Ca organizație de marketing de destinație națională, IPW oferă Brand USA cea mai mare etapă și lumini strălucitoare pentru a arăta succesul nostru colectiv unei rețele globale de actori importanți ai industriei", a declarat Christopher Thompson, președintele și CEO-ul Brand USA. "Așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a vă conecta cu prietenii din industrie și de a aminti lumii despre toate destinațiile diverse și experiențele uimitoare din Statele Unite. Ne vom reveni în Las Vegas în 2021."

"Această decizie importantă a fost o colaborare între US Travel and Select Chicago. Având privilegiul de a găzdui IPW în iunie 2025 la Chicago va fi o oportunitate extraordinară pentru noi și partenerii noștri", a declarat David Whitaker, președinte și CEO al companiei Choose Chicago. "La fel de important, așteptăm cu nerăbdare să călătorim la Las Vegas anul viitor pentru a continua parteneriatul și implicarea cu comunitatea globală de călătorii."

Author: Ana Stefania ANDRONIC


(2035 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Turism&Travel

· Alte știri de la b.belciug


Azi: Cea mai citită știre din sursa Turism&Travel:

US Travel Association anuntă gazda editiei IPW 2021: Las Vegas | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.71935892105103 seconds.