Joi, 16 Aprilie 2020 - 08:22 AM US Travel Association anuntă anularea IPW 2020

Publicat de: b.belciug

turism&travel WASHINGTON (15 aprilie 2020) — Președintele și CEO-ul US Travel Association, Roger Dow, a emis următoarea declarație: „În urma unui proces complet de luare a deciziilor în care am explorat fiecare opțiune viabilă de a proceda în acest an, suntem întristați să anunțăm că IPW 2020 este anulat.

"Circumstanțele care înconjoară pandemia coronavirusului - inclusiv restricții de călătorie la nivel mondial, reduceri de zbor, distanțare socială obligatorie și comenzi de ședere la domiciliu atât în ​​SUA, cât și în străinătate - au făcut ca în acest an să fie imposibil de organizat.

„Vom oferi actualizări delegaților IPW săptămâna viitoare cu privire la procesul de credite și rambursări pentru investițiile pe care le-au făcut pentru IPW din acest an.

"Când această criză de sănătate va va rămâne în urmău, IPW va fi în mod clar mai important ca niciodată ca catalizator pentru activarea călătoriilor de intrare în Statele Uniteși a relansării comerțului, exporturilor și locurilor de muncă. Ca întotdeauna, prioritatea noastră este să oferim valoare partenerilor noștri, expozanților, cumpărătorilor de servicii și mass-media participanți, standardul pentru anul viitor nu va fi altceva decât să pună la dispoziția evenimentelor pe care părțile interesate le vor aminti ca un moment-cheie în procesul de reconstruire a economiei internaționale de călătorie.

"IPW nu este doar un eveniment, ci este o comunitate. IPW va dura, așa cum o face de mai mult de 50 de ani, și va avea forța și tăria pentru a reveni într-un moment potrivit”

Author: Ana Stefania ANDRONIC


(1904 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Turism&Travel

· Alte știri de la b.belciug


Azi: Cea mai citită știre din sursa Turism&Travel:

US Travel Association anuntă anularea IPW 2020 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.59707117080688 seconds.