Joi, 19 Martie 2020 - 12:54 PM COVID 19: Impact devastator asupra turismului si serviciilor turistice

Publicat de: b.belciug

turism&travel Efectele de impact, pregătite pentru US Travel Association de către autoritatea pentru Economia Turismulu, au fost prezentate de președintele și CEO-ul Asociației, Roger Dow, la o întâlnire de marți de la Casa Albă cu președintele Trump, vicepreședintele Pence, secretarul comerțului, Wilbur Ross și alți lideri de turism. O nouă analiză lansată marți de proiectele Asociației de turism din SUA, care au scăzut călătoriile din cauza coronavirusului, vor produce un efect total de 809 miliarde de dolari asupra economiei SUA și vor elimina 4,6 milioane de locuri de muncă americane legate de călătorii în acest an.

„Criza de sănătate a ocupat pe bună dreptate atenția publicului și a guvernului, dar o catastrofă care rezultă pentru angajatori și angajați este deja aici și va înrăutăți”, a spus Dow marți. „Întreprinderile legate de călătorii angajează 15,8 milioane de americani și, dacă nu își permit să-și țină lumina aprinsă, nu își pot permite să plătească angajații. Fără pași agresivi și imediați de salvare a dezastrelor, faza de recuperare va fi mult mai lungă și mai dificilă, iar treptele inferioare ale scării economice vor simți cel mai rău. "

Dow a menționat că 83% dintre angajatorii de călătorii sunt întreprinderi mici.

Alte descoperiri notabile în analiza impactului călătoriei:

Cheltuielile totale pentru călătorii în SUA - transport, cazare, vânzare cu amănuntul, atracții și restaurante - se preconizează că vor scădea cu 355 miliarde de dolari pe an, sau cu 31%. Acest lucru este de mai mult de șase ori impactul din 11 septembrie.
Pierderile estimate numai de industria turistică sunt destul de severe pentru a împinge SUA într-o recesiune prelungită - se preconizează că va dura cel puțin trei sferturi, T2 2020 fiind punctul cel mai scăzut.
4,6 milioane de locuri de muncă proiectate pierdute legate de călătorie ar fi, prin ele însele, aproape dublul ratei șomajului din SUA (3,5% - 6,3%).
"Această situație este complet fără precedent", a spus Dow. „În interesul sănătății pe termen lung a economiei, angajatorii și angajații au nevoie acum de scutire de acest dezastru care a fost creat de circumstanțe care le scapă de sub control.”

În cadrul reuniunii de la Casa Albă de marți, Dow a cerut administrației să ia în considerare o sumă de ajutor de 150 de miliarde de dolari pentru sectorul de turism mai larg. Printre mecanismele sugerate:

Stabilirea unui fond de stabilizare a forței de muncă pentru călătorii
Oferiți o facilitate de lichiditate de urgență pentru întreprinderile de turism
Optimizați și modificați programele de împrumut SBA pentru a sprijini întreprinderile mici și angajații lor.
Cel mai rău loc de muncă pentru călătorii. Catastrofa va lovi în următoarele două luni

Coronavirus va costa sectorul turistic din SUA 4,6 milioane de locuri de muncă până la sfârșitul lunii aprilie, potrivit analizei actualizate publicate miercuri de US Travel Association.

Proiecțiile anterioare lansate de US Travel au prezis pierderi catastrofale de 355 miliarde USD și 4,6 milioane de locuri de muncă legate de călătorii în acest an.

Dar cele mai recente date arată că cheltuielile directe pentru călătorii și 20,6 miliarde de dolari vor dispărea înainte de luna mai.

Liderii de călătorie spun că numerele evidențiază necesitatea unei acțiuni agresive și imediate din partea guvernului federal. Sectorul de călătorie fără linie aeriană caută 250 de miliarde de dolari pentru salvarea dezastrelor pentru a evita scoaterea din muncă a milioane de americani.

„Știrile pe care le avem pentru factorii de decizie și publicul sunt foarte provocatoare: cele 15,8 milioane de locuri de muncă americane susținute de călătorii sunt direct în pericolele crizei de sănătate, iar singurul lucru care le va proteja este alinarea financiară agresivă”, a spus Președintele american al Călătoriilor, Roger Dow, care a prezentat marți proiecțiile de impact economic și solicitarea de ajutor a industriei de turism președintelui Trump și vicepreședintelui Pence în cadrul unei reuniuni la Casa Albă.

Dow a continuat. Însă realitatea rece este că nu își pot susține angajații dacă nu au clienți și nu au clienți din cauza acțiunilor necesare pentru a stopa răspândirea coronavirusului. Milioane de americani nu ar trebui să-și piardă locul de muncă acționând în interesul sănătății publice.

„Asistăm la oprirea călătoriilor. Efectele economice sunt deja dezastruoase, dar ar putea deveni mai grave și permanente decât dacă guvernul acționează acum. "

Măsurile de ajutor solicitate de US Travel în numele industriei includ:

Stabilirea unui fond de stabilizare a forței de muncă de călătorie de 250 de miliarde de dolari pentru a menține lucrătorii angajați.
Furnizați o facilitate de lichiditate de urgență pentru întreprinderile de călătorie să rămână operaționale.
Îmbunătățirea și eficientizarea programelor de împrumut SBA pentru a sprijini întreprinderile mici și angajații lor.

Author: Ana Stefania ANDRONIC


(2352 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Turism&Travel

· Alte știri de la b.belciug


Azi: Cea mai citită știre din sursa Turism&Travel:

COVID 19: Impact devastator asupra turismului si serviciilor turistice | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.69542384147644 seconds.