Joi, 12 Martie 2020 - 01:41 PM Roger Dow: Guvernul SUA ar trebui să ia în considerare acum măsuri la fel de agresive pentru a proteja forta de muncă si angajatorii

Publicat de: b.belciug

turism&travel Răspunsul US Travel Association la interdicția de călătorie a SUA cu Europa. Președintele și CEO-ul Asociației de turism din SUA , Roger Dow, a emis următoarea declarație privind suspendarea anunțată a majorității călătoriilor aeriene către și dinspre Europa:

„În luarea unor măsuri agresive pentru protejarea publicului împotriva coronavirusului, guvernul SUA ar trebui să ia în considerare acum măsuri la fel de agresive pentru a proteja forța de muncă și angajatorii din America. Sănătatea publicului este preocuparea principală, dar acum conversația politică trebuie să abordeze sănătatea economiei.

Author: Ana Stefania ANDRONIC

„Oprirea temporară a călătoriilor din Europa va exacerba impactul deja puternic al coronavirusului asupra industriei de turism și a celor 15,7 milioane de americani ale căror locuri de muncă depind de călătorii. Avem și vom continua să angajăm Congresul și administrația pe măsuri de politică care sunt necesare pentru a se asigura că angajatorii de călătorii - 83% dintre acestea sunt întreprinderi mici - pot să aprindă luminile pentru angajații lor. ”

Potrivit economiștilor US Travel Association, 850.000 de vizitatori internaționali care zboară din Europa (cu excepția Regatului Unit) au intrat în Statele Unite în martie 2019, reprezentând aproximativ 29% din totalul sosirilor de peste mări în SUA. Acești vizitatori au cheltuit aproximativ 3,4 miliarde de dolari în SUA.


(1250 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Turism&Travel

· Alte știri de la b.belciug


Azi: Cea mai citită știre din sursa Turism&Travel:

Roger Dow: Guvernul SUA ar trebui să ia în considerare acum măsuri la fel de agresive pentru a proteja forta de muncă si angajatorii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.77922987937927 seconds.