Miercuri, 12 Aprilie 2017 - 05:18 AM Aleg.RO: Daniel Constantin, gata sa rupa ALDE: „Nu am vrut formarea unui partid care sa fie folosit de domnul Tariceanu dupa bunul plac”

Publicat de: ---

Antena 3

Deputatul Daniel Constantin vrea sa sparga Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) in cele doua formatiuni care au fuzionat in 2015: Partidul Liberal Reformator (PLR) si Partidul Conservator (PC) .

„Domnul Tariceanu nu se mai comporta intr-un mod normal acum. Functia mea de copresedinte este doar formala. Decizii de-acum sunt luate in mod unilateral, abuziv. Regret ca domnul Tariceanu a ajuns la un astfel de comportament, care observ ca l-a caracterizat si in trecut. (…) Niciun membru care nu este de-acord cu conducerea partidului nu mai este invitat la sedinte (...)Avem un congres pus sub semnul intrebarii din punct de vedere legal. Am apelat deja in instanta, insa si acolo domnul Tariceanu actioneaza abuziv, intarziind procesul. În zilele urmatoare vom depune o alta sesizare in instanta, pentru ca protocolul de fuziune nu a fost respectat, astfel incat ALDE sa nu mai existe si sa se revina la situatia initiala: PC si PLR. Noi nu am vrut formarea unui partid care sa fie folosit de domnul Tariceanu dupa bunul plac”, a afirmat Daniel Constantin pentru Adevarul.


(2633 )

 

Link-uri înrudite

· Alte tiri din sursa
Antena 3

· Alte tiri de la ---


Azi: Cea mai citit tire din sursa Antena 3:

Daniel Constantin, gata sa rupa ALDE: „Nu am vrut formarea unui partid care sa fie folosit de domnul Tariceanu dupa bunul plac” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparin autorilor. Nu suntem responsabili pentru coninutul acestora.