Miercuri, 12 Aprilie 2017 - 05:18 AM Aleg.RO: TEAPA. Doi politicieni, acuzati ca au mancat si au baut de 10.000 de euro si au fugit fara sa plateasca

Publicat de: ---

jurnalulnational (adsbygoogle = window .adsbygoogle || []).push({});

Doi politicieni sunt acuzati ca au mancat si au batut timp de mai bine de o luna la un hotel din Vaslui, dupa care au plecat pe ascuns fara sa plateasca. Fostul deputat PSD Cristian Rizea si un prieten al acestuia, George Ciprian Tardea, ambii candidati PRU la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, ar fi dat o teapa de 10.000 de euro, potrivit vremeanoua.ro.

Cristian Rizea, la acel moment deputat, si George Ciprian Tardea au locuit aproape o luna si jumatate la un hotel din centrul Vasluiului, in timpul campaniei electorale. În acest timp, cei doi au consumat doar sampanii scumpe si mancaruri dintre cele mai rafinate, invitand sa ia masa cu ei diverse alte persoane, potrivit surse citate.

În noaptea alegerilor parlamentare, cand au vazut ca nu au iesit deputati la Vaslui, cei doi si-au pus pe furis bagajele in masini si au fugit la Bucuresti, fara sa achite nota de plata. Paguba este de 43.000 de lei, adica in jur de 10.000 de euro. De patru luni de zile, niciunul din cei doi nu mai raspunde la telefon.


(1566 )

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

TEAPA. Doi politicieni, acuzati ca au mancat si au baut de 10.000 de euro si au fugit fara sa plateasca | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.