Miercuri, 29 Martie 2017 - 05:31 AM Aleg.RO: Anca Boagiu, realeasa presedinte al organizatiei PNL Sector 2

Publicat de: ---

jurnalulnational

Anca Boagiu a indemnat filiala PNL Sector 2 si partidul la unitate .

“Sa nu mai fie unul PNL si altul PDL, sa fie o echipa si Sectorul 2 sa aiba un primar, (
) da, Cristi Popescu sa fie primar”, a declarat Anca Boagiu, explicand ca viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu nu este prezent la alegerile de sector pentru ca este plecat din tara “sa aduca finantare” pentru proiectele din comunitate.

Boagiu a sustinut ca isi doreste ca cei care s-au asezat „in linie de lupta” Ludovic Orban si Catalin Predoiu, dar si cei care isi vor anunta in perioada urmatoare candidatura la presedintia partidului sa ramana „camarazi, ca in seara” alegerilor interne ale filialei PNL Sector 2.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 524002, "containerid": "crt-524002"}); /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrormipfomkid', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

Viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu desi nu a fost prezent la alegerile interne a transmis un mesaj care a fost citit de un coleg de partid, transmitandu-le membrilor filialei: „Impreuna vom face Romania sa mearga inainte! (
) Avem o echipa fantastica (
) Adevarul ne va elibera de populism!”.

“Unde nu-i cap vai de picioare”, a declarat candidatul la presedintia PNL Ludovic Orban, sustinand ca PNL a pierdut in Bucuresti si din cauza imaginii nationale a partidului.

Ludovic Orban le-a spus liberalilor sa nu isi mai „dea la gioale unii la altii” si sa munceasca pentru a transmite mesajul PNL cetatenilor.

„Odata ce se termina alegerile sa nu ne mai consumam energia in interior ca sa ne dam la gioale unii la altii, ci sa ne consumam energia politica, timpul pe care il punem la dispozitia partidului pentru a transmite mesajul PNL in exterior”, a spus Orban.

Orban a criticat si incercarea de a spori numarul membrilor de partid inainte de alegerile interne.

„Incercarea de a inscrie membri in PNL nu trebuie sa isi atinga varful de sarcina inainte de alegerile interne”, a spus Orban.

Afirmatia lui Orban vine in contextul in care, in PNL Sector 2, au existat conflicte cu privire la numarul membrilor si acuzatii potrivit carora Anca Boagiu a refuzat, atat la alegerile din anul 2016, cat si la cele organizate luni seara, sa treaca pe liste si sa ofere drept de vot celor care au venit sa isi achite cotizatia la partid, potrivit unor surse din PNL.

De asemenea, acuzatiile s-au indreptat si impotriva lui Dan Cristian Popescu, contrcandidatul Ancai Boagiu la alegerile interne pentru sefia filialei, de anul trecut, Popescu fiind acuzat ca ofera stimulente financiare pentru a castiga alegerile interne, potrivit unor surse din randul liberalilor.

Ludovic Orban le-a „garantat” celor prezenti la alegerile interne ca daca va fi ales presedintele PNL „niciodata nu o sa invite presedintele PNL Sector 2 sa candideze la Maramures”, asa cum Ancai Boagiu i s-a intamplat la alegerile parlamentare din 2016, ci dimpotriva se va lupta sa candideze in Bucuresti.

La randul sau, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, care si-a anuntat intentia de a candida la sefia PNL, a vorbit despre „sacrificiul” de la alegerile locale din Bucuresti, afirmand ca a fost un moment greu atat pentru partid, cat si personal.

„Nu as penaliza atat de mult partidul pentru ca nu partidul a fost de vina si nici vremea de afara. A fost de vina o lipsa de viziune de la bun inceput”, a spus Predoiu criticand ca, in final, s-a ajuns la "o solutie de improvizatie, de sacrificiu, de avarie”, care i-a facut pe liberali „sa puna cu trei saptamani inainte de alegeri o candidatura complet nepregatita”.

„Anca Boagiu (
) piere politic cu sabia in mana si nu a pierit pana acum”, a spus Predoiu, aducand argumente in favoarea sustinerii candidaturii Ancai Boagiu.

Secretarul general interimar al PNL Cristian Busoi a sustinut-o si el pe Anca Boagiu, afirmand ca „desi a fost nevoita sa candideze foarte departe de Bucuresti a tinut legatura cu filiala Sector 2”.

„Dusul rece de la locale s-a repetat si la alegerile generale. (
) Greselile nu va apartin. Greselie au apartinut conducerii centrale”, a spus Busoi.

Discursul lui Busoi a starnit rumoarea salii: „Mai scurt!”, s-a strigat din sala cand secretarul interimar a sustinut ca „PNL i-a oferit totul lui Dacian Ciolos” si ca parteneriatul cu presedintele Klaus Iohannis trebuie continuat.

Desi nu a putut fi prezent, europarlamentarul Theodor Stolojan, membru al PNL Sector 2, a transmis un mesaj de sustinere pentru Anca Boagiu.

„Sunt membru din anul 2007, cu cotizatia la zi. Sustin cu toata convingerea candidatura sa la Sectorul 2. Anca este o persoana inteligenta, ambitioasa. (
) Anca are energia necesara si disciplina de a munci (
) Anca merita pe deplin increderea dumneavoastra (
)”, a sustinut Stolojan, in mesajul transmis.

Anca Boagiu a fost aleasa cu 321 de voturi, constracandidatii sai, Adrian Neacsu si Remus Borcos obtinand 48, respectiv 4 voturi.

Viorel Catarama – Departamentul pentu strategii politice si comunitare - a fost ales prim-vicepresedinte al filialei PNL Sector 2.

Anca Boagiu a fost vicepresedintele Partidului Popularilor Europeni, a obtinut trei mandate consecutive in Parlamentul Romaniei si a detinut si portofoliul Ministerului Transporturilor (anul 2000).

Citeste si: DOCUMENT. Marea DESCENTRALIZARE, propusa de Dragnea la sfarsitul lui 2013 si blocata deja de CCR, scoasa de la sertar de Grindeanu Citeste si: Definirea familiei in Constitutie, adoptata pe articole de Camera Deputatilor. Parlamentar PNL: Mama care isi creste singura copilul nu va mai fi protejata

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'sc-mediafax', container: 'taboola-taboola-mediafax_sponsored', placement: 'taboola-Mediafax_sponsored', target_type: 'mix', tracking: 'utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery' }); window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'organic-mediafax', container: 'taboola-taboola-mediafax_organic', placement: 'taboola-Mediafax_organic', target_type: 'mix', tracking: 'utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery_mediafax' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrotlppdvnoaf', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowkijqxdkqk', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

Share pe Facebook


(416 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Anca Boagiu, realeasa presedinte al organizatiei PNL Sector 2 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.91494202613831 seconds.