Miercuri, 29 Martie 2017 - 05:31 AM Aleg.RO: Trafic feroviar oprit pe magistrala 200 Deva - Arad, din cauza unui INCENDIU

Publicat de: ---

jurnalulnational

Potrivit Centrului Infotrafic, marti dupa-amiaza, in judetul Arad, traficul feroviar este oprit pe magistrala 200 Deva - Arad, intre statiile Milova si Radna, din cauza unui incendiu de vegetatie .

Pompierii intervin pentru stingerea flacarilor.

Purtatorul de cuvant al ISU Arad, George Plesca, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca trenul de calatori fusese oprit la Milova din motive de siguranta.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 524002, "containerid": "crt-524002"}); /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_social.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroonpfjlgpdy', {myMaster: 'XLtcdKB4nVRAaaRCvjim32wdzwIuzo_t9UakVm87q6..e7' });

”Incendiul se manifesta in apropierea caii ferate. Incendiul este de vegetatie uscata, resturi vegetale si deseuri. Din cauza degajarilor mari de fum si a flacarilor destul de puternice, a fost afectat traficul feroviar”, a declarat Plesca.

Potrivit acestuia, circulatia feroviara nu este in pericol.

Trenul international Viena-Budapesta-Bucuresti a fost oprit circa 15 minut la Milova, dupa care a circulatia a fost reluata.

Pompierii din Arad au atras de mai multe ori atentia oamenilor cu privire la pericolul curatarii terenurilor agricole prin incendiere, dupa ce cele mai multe incedii care au avut loc in judet, in ultima vreme, au fost cauzate de cei care faceau curatenia de primavara, incendiind terenurile agricole.

Doar la sfarsitul saptamanii trecute, din cele 18 incendii care s-au inregistrat in Arad 16 au fost de miriste, vegetatie uscata si resturi vegetale. Patru incendii din cele 16 au avut loc in apropierea cailor de comunicatii rutiere/feroviare, degajarile mari de fum ingreunand traficul si existand riscul de producere a unor accidente.

Citeste si: Vremea va fi predominant frumoasa. PROGNOZA METEO pentru miercuri si joi Citeste si: MAE: 20 de turisti romani sunt blocati in Mexic din cauza unor manifestatii spontane/ Herta (Interra): In acest moment turistii asteapta solutii din partea noastra Citeste si: Nou termen in dosarul lui Liviu Dragnea. Fosta sotie Bombonica Prodana a cerut sesizarea CCR privind abuzul in seviciu Citeste si: Transportatorii critica intentia Primariei Generale de a introduce linii RATB spre Ilfov, rute acoperite in prezent de firme private Citeste si: Fostul deputat Adrian Gurzau, CONDAMNAT la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare Citeste si: Elena Udrea, in ziua primei sentinte din Gala Bute: Solutia nu poate fi decat aceea de achitare

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'sc-mediafax', container: 'taboola-taboola-mediafax_sponsored', placement: 'taboola-Mediafax_sponsored', target_type: 'mix', tracking: 'utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery' }); window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'organic-mediafax', container: 'taboola-taboola-mediafax_organic', placement: 'taboola-Mediafax_organic', target_type: 'mix', tracking: 'utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery_mediafax' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_social.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrovdgqfjqmdt', {myMaster: 'XLtcdKB4nVRAaaRCvjim32wdzwIuzo_t9UakVm87q6..e7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_social.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroycpjcmgity', {myMaster: 'XLtcdKB4nVRAaaRCvjim32wdzwIuzo_t9UakVm87q6..e7' });

Share pe Facebook


(351 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Trafic feroviar oprit pe magistrala 200 Deva - Arad, din cauza unui INCENDIU | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.88524603843689 seconds.