Miercuri, 29 Martie 2017 - 05:31 AM Aleg.RO: Ponta: Nu cred ca PSD si Romania pot fi conduse precum CJ Teleorman, "Unul singur gandeste si ailalti toti munceste"

Publicat de: ---

Bursa

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat marti, la Parlament, ca nu crede ca formatiunea social-democrata si Romania pot fi conduse precum Consiliul Judetean Teleorman, unde ”unul singur gandeste si ailalti toti munceste” .

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

„PSD o duce foarte bine si ma bucur. Eu intotdeauna sprijin PSD. Eu nu cred ca PSD si Romania pot fi conduse ca si Consiliul Judetean Teleorman. Asa cred eu, poate gresesc eu. Si pe vremea lui Ceausescu era un nebun care il critica. Acum mai sunt eu, restul, toata lumea e fericita”, a afirmat Victor Ponta, citat de News.ro.

Chestionat cum se conduce Consiliul Judetean Teleorman, deputatul a spus: ”Unul singur gandeste si ailalti toti munceste”.

Citeste si: Victor Ponta: Bogdan Diaconu nu mai este prietenul lui Ghita, e prietenul lui Dragnea. Sper sa nu dispara si Liviu


(357 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Ponta: Nu cred ca PSD si Romania pot fi conduse precum CJ Teleorman, "Unul singur gandeste si ailalti toti munceste" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.77402305603027 seconds.