Miercuri, 28 Decembrie 2016 - 05:52 AM Aleg.RO: Soferii care au implinit 70 de ani, obligati sa faca un control medical pentru a primi dreptul de a conduce

Publicat de: ---

romanialibera

Soferii care au implinit varsta de 70 de ani ar putea fi obligati sa efectueze un control medical pentru a primi dreptul de a mai conduce o masina pe drumurile publice, permisul lor auto urmand astfel sa aiba o valabilitate mai scurta . 

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Soferii care au implinit varsta de 70 de ani ar putea fi obligati sa efectueze un control medical anual pentru a primi dreptul de a mai conduce o masina pe drumurile publice, permisul lor auto urmand astfel sa aiba o valabilitate de 1 an si fiind prelungit ulterior cu cate 1 an, in functie de rezultatul controlului, potrivit profit.ro. In prezent, permisul auto este valabil 10 ani.

Modificarea in acest sens a legislatiei rutiere a fost pregatita in Parlament, sub forma unui proiect de lege, de catre un deputat care a fost reales, in decembrie, pentru inca un mandat de 4 ani si care isi va sustine ideea si in dezbaterile din noul Legislativ.


(628 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Soferii care au implinit 70 de ani, obligati sa faca un control medical pentru a primi dreptul de a conduce | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56951999664307 seconds.