Miercuri, 28 Decembrie 2016 - 05:52 AM Aleg.RO: Steagul Uniunii Europene de la intrarea in sediul Partidului Liberal din Republica Moldova a fost inlocuit cu unul al Principatului Moldovei

Publicat de: ---

romanialibera

Drapelul Uniunii Europene a fost inlocuit, de la intrarea sediului Partidului Liberal din Chisinau, cu unul al Principatului Moldova, scrie Unimedia . Purtatorul de cuvant al PL, Ionel Puscas, a declarat ca liderii formatiunii au facut o plangere la Politie, pentru ca a fost furat steagul UE, iar camerele de supraveghere au inregistrat faptasii.

 

\'Azi noapte porcii de socialisti au vandalizat sediul Partidului Liberal. Au furat drapelul UE de pe frontispiciul cladirii, au murdarit cu copitele fatada si au arborat drapelul cu cap de bou. Au facut aceasta marsavenie noaptea pe ascuns, dupa cum le este obiceiul. La aceasta ora am restabilit totul\', a scris deputalul liberal, Ion Apostol, pe Twiter.

Incidentul a survenit pe fondul unui episod asemanator, cand un grup de deputati liberali a instalat luni un drapel al UE la intrarea in Presedintia Republicii Moldova. Steagul fusese scos sambata, dupa investirea in functie a lui Igor Dodon.

comenteaza /* (c)


(632 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Steagul Uniunii Europene de la intrarea in sediul Partidului Liberal din Republica Moldova a fost inlocuit cu unul al Principatului Moldovei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55412912368774 seconds.