Miercuri, 28 Decembrie 2016 - 05:52 AM Aleg.RO: Liderii PSD si ALDE din tara, confuzi dupa refuzul presedintelui: "Orice e posibil. O criza politica ne-ar afunda si mai mult ca tara"

Publicat de: ---

AMOS News

„Nu stiu daca e vreun roman care face cat de cat analize politice care a mai crezut, dupa momentul amanarii deciziei, ca presedintele o va mai numi pe Sevil Shhaideh premier . Era foarte clar ca nu va face numirea. Sigur ca aceasta decizie este un dezavantaj pentru romani in general, pentru ca un Guvern e util, mai ales dupa niste alegeri pe care le consideram democratice, dar si argumentele presedintelui trebuie auzite. E adevarat ca nominalizarea a surprins pe foarte multa lume, dar nu ma pot pronunta asupra oportunitatii fiindca nu cunosc dosarul doamnei, nu-i stiu mapa. Desi daca ne uitam putin in trecut, doamna a fost ministru, a mai avut demnitati deci cineva i-a facut totusi mapa. Confuz”, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, Mircea Ioan Molot, presedintele ALDE Hunedoara.

Molot nu poate anticipa o alta propunere si nici nu stie o alta varianta. Potrivit sursei citate, nu s-a discutat, sau nu are cunostinta, sa se fi discutat despre varianta suspendarii presedintelui in aceasta situatie. „Ne amintim ca Liviu Dragnea a spus ca este singura nominalizare. Politic vorbind se poate intampla orice, sa fie demarata si propunerea de suspendare a presedintelui, dar si initierea de dizolvare a Parlamentului. Nu mi-as dori o astfel de situatie, fiindca noi ca tara nu stam pe roze, iar declansarea unei crize politice ne-ar afunda si mai mult pe noi ca tara. Dar nu exclud nimic”, a spus Molot.

“Nu stiu exact ce urmeaza. Acum sunt la Bucuresti, vom avea discutii si sa vedem care va fi cea mai buna decizie luata in calcul pentru a nu exista o criza. Oricum, este o decizie personala a domnului Iohannis, fara sa dea explicatii nimanui, nu stiu de ce a refuzat-o, daca din motive personale sau de alta natura. Vor avea loc discutii intre ALDE si PSD si in cursul zilei de astazi probabil ca vom avea o decizie”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Marian Cucsa, presedintele ALDE Timis.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 524002, "containerid": "crt-524002"}); /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrormipfomkid', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

Presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar, considera ca e nevoie ca partidul sa fie unit si sa aiba o parere unitara. "Vom discuta la Bucuresti impreuna cu domnul presedinte Dragnea, care va fi decizia pe care o vom lua in perioada urmatoare, pana atunci asteptam parerea oficiala a partidului, dupa care ne vom pronunta si noi in teritoriu", a declarat corespondentului MEDIAFAX presedintele PSD Arad, deputatul Dorel Caprar.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrotlppdvnoaf', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowkijqxdkqk', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });


(731 )

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte tiri din sursa
AMOS News

· Alte tiri de la ---


Azi: Cea mai citit tire din sursa AMOS News:

Liderii PSD si ALDE din tara, confuzi dupa refuzul presedintelui: "Orice e posibil. O criza politica ne-ar afunda si mai mult ca tara" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparin autorilor. Nu suntem responsabili pentru coninutul acestora.