Miercuri, 21 Decembrie 2016 - 05:44 AM Aleg.RO: Eugen Nicolicea si Serban Nicolae, liderii de grupuri parlamentare ale PSD

Publicat de: ---

Antena 3

Eugen Nicolicea si Serban Nicolae au fost propusi sa ocupe temporar functia de lideri ai grupurilor parlamentare PSD din Camera Deputatilor si Senat, in cadrul primei reuniuni a senatorilor si deputatilor dupa alegerile din 11 decembrie .

"Vor fi niste oameni numiti in niste functii lideri de grupuri, presedinti de comisii si alte pozitii in Parlament, o perioada temporara, pana cand vom avea discutia finala la sfarsitul lunii ianuarie, cand vom avea numiri cat de cat definitive pentru prima sesiune parlamentara. Ca lider de grup, pentru a intra efectiv in proceduri, pentru ca activitatile se deruleaza foarte rapid in aceste zile, la Camera Deputatilor il propun pe Eugen Nicolicea, iar la Senat pe Serban Nicolae", a anuntat marti presedintele PSD, Liviu Dragnea.

În ceea ce priveste activitatea in comisii, Dragnea a aratat ca a facut, impreuna cu secretarul general al PSD, Marian Neacsu, o prima repartizare in functie de specializari, "in functie de care au fost gandite si listele".

Sursa: Agerpres


(178 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Eugen Nicolicea si Serban Nicolae, liderii de grupuri parlamentare ale PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.81536102294922 seconds.