Miercuri, 21 Decembrie 2016 - 05:44 AM Aleg.RO: Traian Basescu i-a trimis Elenei Udrea o poza cu el in banca de la Senat. Cum a motivat gestul FOTO

Publicat de: ---

Money.ro

Traian Basescu a fost fotografiat, marti, la prima sedinta a Senatului, in timp ce ii trimitea Elenei Udrea o poza cu el in bancile acestei camere a Parlamentului . Fostul presedinte a declarat pentru News.ro ca i-a trimis Elenei Udrea fotografia dupa ce aceasta l-a sunat sa il intrebe cum se simte din nou in Parlament.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Fotografia este trimisa Elenei Udrea cu subiectul "La scoala".Contactat de News.ro, fostul presedinte Traian Basescu a spus ca i-a trimis Elenei Udrea fotografia dupa ce aceasta l-a sunat sa il intrebe cum se simte.”Pentru ca m-a intrebat cum ma simt si am raspuns: «In banca, ca la scoala». A sunat sa ma intrebe cum ma simt din nou in Parlament, ca eu am mai fost pana in 2000. I-am spus: «In banca, ca la scoala»”, a explicat Traian Basescu.

Fostul presedinte Traian Basescu a devenit senator in urma alegerilor din 11 decembrie, dupa o pauza de 16 ani in cariera de parlamentar, el fiind deputat si in legislaturile 1992-1996 si 1996-2000. Elena Udrea a candidat si ea, ca independent, pentru un nou mandat de deputat, insa nu a fost aleasa.

S-a simtit ca la scoala

"Dupa 16 ani, din nou, in banca. Am avut impresia ca sunt, din nou, la scoala, dar si sentimentul profund al responsabilitatii calitatii de parlamentar"

Prima sedinta a Senatului in legislatura 2016 - 2020 a avut loc marti si a fost condusa de decanul de varsta al Senatului, neurochirurgul Leon Danaila, ales pe listele PNL Bucuresti. El a fost asistat de catre cei mai tineri patru senatori, in calitate de secretari: Catalin George Stanga (34 ani, PNL), George Edward Dirca (36 ani, USR), Alexandru Marius Dunca (36 ani, PSD) si Bogdan Constantin Matei (36 ani, PSD).


(130 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Money.ro

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Money.ro:

Traian Basescu i-a trimis Elenei Udrea o poza cu el in banca de la Senat. Cum a motivat gestul FOTO | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.9239330291748 seconds.