Miercuri, 21 Decembrie 2016 - 05:44 AM Aleg.RO: Viitorul guvern va avea legaturi puternice cu serviciile de informatie: Majoritatea numelor vehiculate pentru a fi ministri au in CV Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul"

Publicat de: ---

AMOS News Desi in acest moment exista divergente majore intre presedintele Klaus Iohannis si presedintele PSD Liviu Dragnea privind instalarea noului guvern, principalul blocaj fiind legat de numele premier, componenta acestuia deja incepe sa se creioneze .  Iar, potrivit unor surse citate de jurnalistii de la "National" viitorul guvern al Romaniei a fost deja creionat pe "osatura" unui grup de politicieni absolventi ai Academiei Nationale de Informatii "Mihai Viteazul". De altfel, Antena 3 a prezentat numele mai multor posibili viitori membri ai executivului si relatia pe care o au acestia cu structurile de forta din Romania. Mihai Fifor este un astfel de nume care este vehiculat chiar pentru a fi noul premier in contextul respingerii lui Liviu Dragnea din cauza problemelor penale pe care le are. Acesta este un senator PSD de Arad care in trecut a detinut si sefia grupului parlamentar din Senat, iar in CV-ul acestuia apare ca este absolvent al Colegiului National de Aparare si a Colegiului National de Afaceri Interne. Sorin Campeanu este numele vehiculat pentru a indeplini functia de ministrul al Educatiei in viitorul guvern. Acesta are incepand din 2013 certificat de atestare din partea Colegiului National de Informatii.  Georgian Pop este un alt nume vehiculat pentru o functie in executiv care are legaturi cu serviciile de informatii. Mai exact, posibilul viitor ministrul al Apararii a indeplinit functia de sef al Comisiei SRI din Parlament. Gabriel Vlase ar putea fi noul ministrul de Interne. Deputatul PSD este incepand din 2010 doctor in stiinte militare la Academia Nationala de Informatii. Si Bogdan Aurescu este vehiculat ca un posibil ministrul de Externe, functie pe care a mai detinut-o in trecut. Acesta are in CV Colegiul National de Aparare. Robert Cazanciuc este posibil sa isi reia vechea functia pe care a detinut-o si in guvernul Victor Ponta, si anume cea de ministru de Justitie. Cazanciuc este cunoscut ca si un apropriat al sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.  


(155 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Viitorul guvern va avea legaturi puternice cu serviciile de informatie: Majoritatea numelor vehiculate pentru a fi ministri au in CV Academia Nationala de Informatii "Mihai Viteazul" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.8373589515686 seconds.