Miercuri, 21 Decembrie 2016 - 05:44 AM Aleg.RO: Peste 80 de parlamentari absenti de la prima sedinta a celor doua Camere

Publicat de: ---

Antena 3

Senatul si Camera Deputatilor s-au reunit, marti, pentru prima oara dupa alegerile din 11 decembrie, cu absenta a 73 dintre noii alesi in camera inferioara si zece din cea superioara, potrivit Agerpres si Mediafax, citate de<a href="http://www .romaniacurata.ro/peste-80-de-parlamentari-absenti-de-la-prima-sedinta/" target="_blank"> romaniacurata.ro.

La Senat, prima sedinta a fost condusa de decanul de varsta, medicul Leon Danaila (PNL), ajutat de patru dintre cei mai tineri senatori alesi: George Catalin Stanga (PNL) si George-Edward Dirca (USR), ambii din Galati, Marius-Alexandru Dunca (PSD Brasov) si Constantin Bogdan Matei (PSD Valcea). Zece senatori din cei 136 alesi au lipsit de la prima sedinta.

La Camera Deputatilor presedinte de sedinta a fost Miron Ignat, deputat al grupului minoritatilor nationale, decanul de varsta al acestui for, ajutat de secretarii Mara Mares si Andrei Pop, cei mai tineri dintre deputati. La aceasta prima sedinta a camerei inferioare s-au prezentat doar 256 de deputati din totalul de 329 alesi si validati pana in prezent.


(148 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Peste 80 de parlamentari absenti de la prima sedinta a celor doua Camere | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 2.2809200286865 seconds.