Marți, 20 Decembrie 2016 - 05:48 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea, mesaj pentru procurori: Nu pot fi intimidat!

Publicat de: ---

Antena 3

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni, afirmatia lui Sebastian Ghita, potrivit caruia DNA ar face presiuni asupra sa pentru a renunta la functia de premier, aratand ca nu poate fi intimidat si ca nicio institutie a statului nu trebuie sa-si depaseasca atributiile din Constitutie .

”Daca aceste acuzatii sunt adevarate, este rau si este grav. Va mai spun inca o data, nu pot fi intimidat. Nu o spun cu rautate, o spun cu zambetul pe buze si seninatate si dorinta de dialog si pace in Romania. Asta nu inseamna ca voi fi pe campul de batalie. Nu asa trebuie procedat. Mereu am spus ca fiecare institutie trebuie sa inteleaga ca e o institutie a statului roman si ca reprezinta interesele poporului roman si sa nu depaseasca atributiile din Constitutie si legea aferenta. Daca unii nu vor sa respecte asta, vor trebui sa suporte consecintele”, a spus Dragnea.

Fostul deputat Sebastian Ghita a dat publicitatii o inregistrare potrivit careia procurorii DNA ar intentiona sa ii faca un dosar penal lui Liviu Dragnea.

Este vorba despre o inregistrare audio ai carei protagonisti ar fi procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploiesti, cel care instrumenteaza dosarele lui Ghita, si un coleg al acestuia din DNA.

Ulterior, Sebastian Ghita a revenit cu precizari, intr-o postare pe Facebook, in care scrie ca: ”Exista la nivelul DNA o actiune care e menita sa-i faca dosare lui Liviu Dragnea pentru a-l presa, pentru a-l santaja sa renunte la functia de prim-ministru. Într-o democratie sanatoasa, asa ceva nu poate exista. Mie, familiei mele, prietenilor mei ni se pregatesc dosare pentru a face denunturi despre Liviu Dragnea si despre Victor Ponta. Aceste lucruri trebuie sa se opreasca, trebuie sa spunem stop acestor faradelegi. Favorizati sunt cei din PNL, numai ca nu sunt favorizati si de voturi!”

 

 

 


(270 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Liviu Dragnea, mesaj pentru procurori: Nu pot fi intimidat! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58586502075195 seconds.