Marți, 20 Decembrie 2016 - 05:48 AM Aleg.RO: Traian Basescu: Guvernul va fi PSD-ALDE. Prima lege pe care as depune-o este legata de anularea taxei pentru actele de cetatenie pentru cetatenii Republicii Moldova

Publicat de: ---

romanialibera

Liderul Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, s-a prezentat, luni dupa-amiaza, la Senat pentru a face formalitatile de preluare a mandatului de senator, el glumind in stilu-i caracteristic cu jurnalistii carora le-a reprosat ca il trateaza cu malitiozitate inca din prima sa zi de mandat, informeaza News .ro. Basescu a declarat ca, fara dubii, Guvernul va fi PSD-ALDE.

Traian Basescu a fost intampinat de jurnalistii, care l-au intrebat cum este prima zi la Senat.

\'Cu raceala, inca nu mi-a trecut raceala. Malitioasa din prima mea zi de Senat. N-as putea spune ca viata parlamentara era la fel de monotona ca cea din ziua de azi. Imi aduc aminte in cele doua legislaturi, cat am fost in Camera Deputatilor, se dezbateau legile pe articole in plen si erau dispute, dezbateri pe fiecare articol. Acum, inteleg ca e o zi in care nici nu stiu ce voteaza, dar voteaza. Cu certitudine cred ca legile ar trebui dezbatute in plen, si nu intr-o comisie si sa vii sa votezi fara sa stii ce ai votat \', a afirmat liderul PMP.

Fostul sef de stat a afirmat ca s-a gandit si la prima initiativa legislativa a sa, pentru eliminarea taxei pe care cetatenii Republicii Moldova o platesc daca vor sa obtina cetatenia romana.

\'Prima lege pe care as depune-o este legea legata de anularea taxei pentru actele de cetatenie pentru cetatenii Republicii Moldova care cer cetatenia romana. Este inadmisibil sa aiba o taxa de 550 de euro un amarat din Republica Moldova\', a spsus Basescu si, totodata, a exclus varianta de a fi lider de grup al PMP.

comenteaza sau vezi comentarii


(268 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Traian Basescu: Guvernul va fi PSD-ALDE. Prima lege pe care as depune-o este legata de anularea taxei pentru actele de cetatenie pentru cetatenii Republicii Moldova | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61649012565613 seconds.