Marți, 20 Decembrie 2016 - 05:48 AM Aleg.RO: Ecaterina Andronescu, imagini scandaloase: Cum a parcat fosta ministra a Educatiei masina de serviciu (FOTO)

Publicat de: ---

adevarul Ecaterina Andronescu a obtinut in urma alegerile parlamentare al treilea mandat de senator in Parlamentul Romaniei . Cifra 3 pare sa fie cu noroc pentru aceasta, deoarece in trecut a mai avut si 3 mandate de deputat si tot atatea la sefia Ministerului Educatiei. Însa, aceasta se afla in mijlocul unei controverse dupa ce jurnalistii de la Kamikaze au fotografiat-o in timp ce parca masina pe locurile destinate persoanelor cu handicap. "O parcare din care intelegem cum au ajuns tinerii sa voteze cu PSD", au descris jurnalistii imaginea. În mod normal, conform legislatiei, persoanele care parcheaza pe locurile destinate persoanelor cu handicap fara a avea acest drept sunt amendate de la 200 la 1.000 de lei si risca ridicarea mijlocului de transport parcat neregulamentar.  


(256 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Ecaterina Andronescu, imagini scandaloase: Cum a parcat fosta ministra a Educatiei masina de serviciu (FOTO) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62167096138 seconds.