Marți, 20 Decembrie 2016 - 05:48 AM Aleg.RO: Mircea Bobora este noul presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara. Averea impresionanta a sefului institutiei

Publicat de: ---

adevarul

Mircea Bobora a fost ales, luni, presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara .

Fost vicepresedinte al institutiei in ultimele sase luni, Mircea Bobora a fost propus de Partidul Social Democrat pentru a ocupa functia, dupa ce Laurentiu Nistor, fostul sef al CJ Hunedoara, si-a depus demisia pentru a deveni parlamentar in Camera Deputatilor.

„Cred ca atuul principal este increderea pe care am inspirat-o oamenilor si vreau sa mentionez ca increderea pe care am inspirat-o oamenilor inseamna o enorma responsabilitate”, a declarat Mircea Bobora.

Mircea Bobora, fost director al companiei CarpatCement Chiscadaga, a declarat ca a intrat in politica in 1992 si este unul dintre cei mai instariti politicieni. Potrivit celei mai recente declaratii de avere depuse, Mircea Bobora detine un teren agricol de 42.000 de metri patrati in Santandrei, precu si terenuri in Baita si Clopotiva, doua apartamente in Deva, unul in Bucuresti si o casa in Baita. Are doua masini si depozite bancare de peste doua milioane de lei.

Va recomandam si:

Rezultate alegeri locale 2016 Hunedoara: PSD obtine majoritatea in CJ Hunedoara. Cine sunt noii consilieri judeteni

Rezultate alegeri locale 2016 Hunedoara. Partidul Social Democrat si Partidul National Lieral isi impart cele 33 de mandate de consilieri judeteni in judetul Hunedoara. PSD va avea 18 consilieri judeteni, iar PNL 13 consilieri judeteni. Viitorul presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara va fi pesedist.

Rezultate alegeri generale 2016 in judetul Hunedoara. PSD – 53 la suta, PNL – 21 la suta, ALDE – sase la suta

Rezultate alegeri generale 2016 in judetul Hunedoara. Au fost numarate voturile din toate cele 524 de sectii de votare din judetul Hunedoara, iar in urma centralizarii lor, PSD a obtinut peste 53 la suta din voturi.

Noul baron al Vaii Jiului, locul I la Senat. Cine este Cristian Resmerita, candidatul PSD care n-a avut emotii la alegeri

Cel mai controversat politician hunedorean intrat in Parlament este Cristian Resmerita (36 de ani), fost deputat PSD din anul 2008, devenit in 2016 primar in Lupeni. A urmat la conducerea administratiei din Valea Jiului dupa 16 ani in care municipiul a fost condus de tatal sau, Cornel Resmerita, baronul judecat pentru infractiuni de coruptie. La alegerile parlamentare, Resmerita Jr. s-a aflat in fruntea listei PSD pentru Senat.


(331 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Mircea Bobora este noul presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara. Averea impresionanta a sefului institutiei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57668495178223 seconds.