Marți, 20 Decembrie 2016 - 05:48 AM Aleg.RO: ”Nu pot fi intimidat! O spun cu zambetul pe buze si seninatate” Dragnea: Tentativa unora de a ma lasa fara mandatul din Parlament este ridicola (VIDEO)

Publicat de: ---

AMOS News Liviu Dragnea a calificat drept ridicola tentativa adversarilor politici de a-l lasa in afara Parlamentului, in contextul in care Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca alegerea unui deputat poate fi invalidata daca respectivul a fost condamnat definitiv pentru fraude electorale .  Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv in luna aprilie a acestui an, de Curtea Suprema, la doi ani de inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de patru ani, pentru fraude comise la referendumul din 2012 de demitere a lui Traian Basescu din functia de presedinte al Romaniei.  Liderul PSD a sustinut ca Regulamentul Camerei Deputatilor nu se aplica si in cazul sau. ”Mi se pare o abordare ridicola. Comisia de validare a acestui nou Parlament nu poate analiza decat daca s-au respectat conditiile de eligibilitate pentru a participa la aceste alegeri si daca acest mandat s-a obtinut prin frauda electorala sau cu incalcarea legii electorale la aceste alegeri. Mi-e greu sa inteleg acest demers. Sunt multi care n-au inteles ce s-a intamplat duminica si sa respecte votul. Aceasta postura ii apropie mai mult de ridicol”, a insistat Dragnea. Dragnea: Nu pot fi intimidat. Nu o spun cu rautate, o spun cu zambetul pe buze si seninatate Întrebat despre afirmatiile lui Sebastian Ghita, potrivit carora DNA ar face presiuni asupra lui pentru a renunta la functia de premier, liderul PSD a raspuns: ”daca aceste informatii sunt adevarate, este rau si este grav. Va mai spun inca o data ca nu pot fi intimidat. Nu o spun cu rautate, o spun cu zambetul pe buze si seninatate si dorinta de dialog si pace in Romania. Asta nu inseamna ca voi fi pe campul de batalie. Nu asa trebuie procedat. Mereu am spus ca fiecare institutie trebuie sa inteleaga ca e o institutie a statului roman si ca reprezinta interesele poporului roman si sa nu depaseasca atributiile din Constitutie si legea aferenta. Daca unii nu vor sa respecte asta, vor trebui sa suporte consecintele”. Liviu Dragnea a mai precizat ca va mai avea o discutie cu Tariceanu, care va fi scurta deoarece oricum au pus la punct aproape toate aspectele ce tin de viitoarea guvernare PSD-ALDE.


(728 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

”Nu pot fi intimidat! O spun cu zambetul pe buze si seninatate” Dragnea: Tentativa unora de a ma lasa fara mandatul din Parlament este ridicola (VIDEO) | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.70036482810974 seconds.