Marți, 20 Decembrie 2016 - 05:48 AM Aleg.RO: Victor Ponta: Nu cer nicio functie, nu refuz nicio functie

Publicat de: ---

AMOS News

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, luni, ca nu cere, dar nici nu refuza vreo functie, aratand ca nu a discutat cu liderul social-democrat Liviu Dragnea pe aceasta tema si nu-i da acestuia sfaturi .

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

"Nu cer nicio functie, nu refuz nicio functie. Deocamdata am primit de la oameni si de la PSD functia de deputat de Gorj", a spus Ponta, intrebat daca vizeaza vreo functie.Intrebat daca isi doreste functia de presedinte al Camerei Deputatilor, acesta a precizat: "Nu. Nu am discutat (cu Liviu Dragnea — n.r.). Cand va fi cazul va va anunta domnul Dragnea".

Citeste si: Inregistrari EXPLOZIVE cu procurorii DNA, facute publice de Sebastian Ghita. Cum se pun presiuni pentru a-l denunta pe Dragnea VIDEO

El a aratat ca vrea sa se implice in viata partidului "plenar" si ca nu-i da un sfat lui Liviu Dragnea."Nu, cu sfaturile nu stau bine. Nu cred ca trebuie sa-i dea nimeni sfaturi. Stie foarte bine ce trebuie facut. Sunt deputat de Gorj. Pentru toti cei care am fost alesi in Hunedoara, in Gorj, cel mai important e sa salvam locurile de munca si energia pentru ca, pur si simplu, au facut-o praf. Am ajuns sa cumparam energie din strainatate", a mentionat Ponta, conform Agerpres.


(317 )

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Victor Ponta: Nu cer nicio functie, nu refuz nicio functie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.