Marți, 20 Decembrie 2016 - 05:48 AM Aleg.RO: Liviu Dragnea, despre preluarea sefiei Camerei Deputatilor

Publicat de: ---

Antena 3

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca in zilele urmatoare se va decide ce pozitie va ocupa la Parlament si daca va prelua sau nu functia de presedinte al Camerei Deputatilor .

"Deocamdata am semnat documentele necesare pentru a incerca sa-mi preiau mandatul de deputat sau pentru a putea fi contestat, ca intai trebuia sa completez aceste documente. Vreau sa remarc un lucru: chiar daca birocratia mi se pare totusi exagerata privind aceste documente. este o organizare foarte buna si stai foarte putin. Asta nu inseamna ca nu se pot simplifica procedurile. În ceea ce priveste o posibila viitoare pozitie pentru mine, vom discuta in zilele urmatoare", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, dupa ce a indeplinit formalitatile pentru preluarea noului mandat de deputat.

Dragnea a mentionat ca nu are emotii pentru validarea mandatului sau iar cei care incearca sa il conteste au "o abordare ridicola".

"Comisia de validare a acestui nou Parlament nu poate analiza decat daca au fost indeplinite conditiile de eligibilitate pentru a participa la aceste alegeri si daca acest mandat a fost obtinut prin frauda electorala sau prin incalcarea legilor electorale la aceste alegeri", a spus el.

Sursa: Agerpres


(295 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Liviu Dragnea, despre preluarea sefiei Camerei Deputatilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.61097502708435 seconds.