Joi, 15 Decembrie 2016 - 05:33 AM Aleg.RO: Mesajul halucinant postat de partenera lui Remus Cernea. Indemn bizar pentru toate femeile

Publicat de: ---

Antena 3

Partenera civila a lui Remus Cernea, Ioana Stanoloiu, a postat un mesaj halucinant pe reteaua de socializare Facebook in care le cere femeilor sa posteze imagini cu „decolteu adanc” .

Acesta este mesajul postat de Ioana Staniloiu pe Facebook:

„In semn de solidaritate cu "PSD-ista sexy", nu ar fi rau ca femeile sa puna un selfie cu un decolteu adanc. :))

Cititi si: Cine este sexy PSD-ista din Camera Deputatilor

Mi-as dori sa vad femei cu silicoane, extensii, unghii false, barbati si femei deopotriva cu tatuaje, cu piercinguri, cu absolut tot ce vor ei, decat sa vad prostia intruchipata a pudibonzilor care judeca un om in functie de infatisare si aparente.

Nenorocirea este ca aceia care judeca in functie de aparente sunt de aratat cu degetul si nu femeia cu decolteu care e doar o femeie cu decolteu si atat. Nu avem alte informatii despre caracterul ei, despre calitatea ei umana, despre potentialul sau viziunea ei in politica. Dar cei care au atacat-o au facut-o pe baza prejudecatilor.

Pe langa sani, zic unii, nu are studii superioare si note bune la bac pentru a fi in parlament. O afirmatie care arata cat de informat si destept este criticul.
A presupune ca in democratie exista criterii meritocratice ca in tehnocratie, arata ce stie comentatorul despre democratie.
Pentru cultura lor, singurul criteriu este sa ai minim 23 de ani!
De ce? Au existat laureati ai premiului Nobel care au ordonat uciderea unor minoritati si de aceea nu conteaza diploma sau cum arati fizic. Conteaza ce spui si ce faci!

Alta buna: nepotism
Nepotismul este atunci cand familia te pune intr-un post din administratie. Daca esti cu toata familia pe liste si lumea te voteaza, e problema cetatenilor care voteaza astfel de candidati.
Pun pariu ca multi care au votat PSD acum o critica dar de fapt ar trebui sa se critice singuri pentru ca ei au votat-o.

Iar cei care nu au votat PSD nu au fost suficient de multi pentru a indeparta riscul ca tara sa fie acest partid in urmatorii 4 ani.
Iar cei care nu au fost la vot ar face bine sa taca.

Am atasat o poza cu decolteu pentru pentru a-mi arata dispretul fata de prejudecatile oamenilor. Nu decolteul conteaza ci cauzele pe care le sustii!”

Cititi si: Cine e si cum arata iubita lui Remus Cernea cu care s-a sarutat public in Parlament

 

 


(351 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Mesajul halucinant postat de partenera lui Remus Cernea. Indemn bizar pentru toate femeile | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60630798339844 seconds.