Joi, 15 Decembrie 2016 - 05:33 AM Aleg.RO: Paleologu se gandeste sa puna bazele unui partid-scoala, "care sa formeze spiritul civic si militant al simpatizantilor"

Publicat de: ---

adevarul

Theodor Paleologu a marturisit, pe Facebook, ca a fost indemnat sa puna bazele unui nou partid de dreapta . Acesta spune ca nu are "aspiratii de sef de partid", insa in cazul in care va infiinta un nou partid, ar fi vorba, mai degraba, de "un partid-scoala", care sa formeze "spiritul civic si militant al simpatizantilor".

Foto: Facebook / Theodor Paleologu Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

"Foarte multi sunt cei care ma indeamna sa pun bazele unui nou partid de dreapta, cu o clara identitate liberala si conservatoare. Pe de-o parte, ma simt responsabil fata de cei care m-au votat, care au strans semnaturi, au dat flyere si au combatut pentru candidatura mea. Sunt oameni care au dat din banii si timpul lor pentru o cauza comuna. Au pus suflet, s-au implicat si acum sunt dezamagiti. Nu-i pot lasa asa. Pe de-alta parte, nu am aspiratii de sef de partid si voi dedica foarte mult timp scolii de la Casa Paleologu, o cauza cel putin la fel de importanta in opinia mea", a scris Theodor Paleologu, pe Facebook.El precizeaza ca, in cazul in care va pune bazele unui nou partid, ar fi vorba, mai degraba, de "un partid-scoala", care sa formeze din timp spiritul civic si militant al simpatizantilor."Daca totusi voi urma indemnul acestor sustinatori si simpatizanti, o voi face cu totul altfel decat s-a procedat pana acum la crearea de noi partide. Asa cum spunea un sustinator fervent, ar trebui sa fie un partid-scoala, adica o organizatie care sa formeze spiritul civic si militant al membrilor si simpatizantilor din timp, cu cativa ani inainte de urmatoarele alegeri. Voi lasa altora conducerea partidului, eu urmand a ma concentra pe educarea cadrelor. As fi mai degraba mentor decat presedinte. Postarea mea e o invitatie la un schimb de idei, nu un angajament", mai spune Paleologu.Theodor Paleologu a candidat independent pentru functia de deputat la alegerile parlamentare, insa nu a reusit sa obtina numarul de voturi necesare pentru intrarea in forul legislativ.


(475 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

Paleologu se gandeste sa puna bazele unui partid-scoala, "care sa formeze spiritul civic si militant al simpatizantilor" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.74009108543396 seconds.