Miercuri, 14 Decembrie 2016 - 05:50 AM Aleg.RO: Raluca Turcan, desemnata presedinte interimar al liberalilor: Planul de reconstructie al PNL trebuie sa se bazeze pe solutii concrete

Publicat de: ---

romanialibera

Liderii liberali s-au reunit, marti, in sedinta Biroului Politic National (BPN) pentru a stabili conducerea interimara a partidului, dupa ce Alina Gorghiu a anuntat ca isi depune mandatul .

Deputatul Raluca Turcan a fost desemnata de BPN al PNL presedinte interimar al formatiunii pana la organizarea unui congres de alegere a unei noi conduceri.

Raluca Turcan a declarat ca: Planul de reconstructie al PNL trebuie sa se bazeze pe solutii concrete, pentru ca si lucrul acesta a contat mult in campanie. Nu am vorbit despre proiecte concrete pe care oamenii si le-ar fi dorit de la noi si pe care oamenii le asteapta de la noi. PNL poate si trebuie sa fie aparatorul IMM-urilor si al investitiilor, PNL trebuie sa tina cu dintii ca dezvoltarea sa vina din investitii si locuri de munca. PNL trebuie sa devina aparatorul cel mai serios educatiei de calitate si al unor servicii de caliate in sistemul medical (...) Administratia publica are nevoie de o lege a salarizarii unice.


(150 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Raluca Turcan, desemnata presedinte interimar al liberalilor: Planul de reconstructie al PNL trebuie sa se bazeze pe solutii concrete | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.74987411499023 seconds.