Marți, 13 Decembrie 2016 - 05:46 AM Aleg.RO: Sinteza zilei. Rezultatul alegerilor, explicatii in premiera. Motive secrete care au dus la dezastrul PNL

Publicat de: ---

Antena 3

Mihai Gadea a prezentat, luni seara, la „<a href="https://www .antena3.ro/inregistrari/sinteza-zilei-cu-mihai-gadea-45.html" target="_blank">Sinteza zilei”, cea mai buna analiza a rezultatelor alegerilor.

PSD a castigat detasat alegerile parlamentare de duminica, obtinand la Senat 45,50% dintre voturile exprimate, la nivel national, si la Camera Deputatilor - 45,31%, a anuntat, luni, vicepresedintele BEC Marian Muhulet.

Rezultatul alegerilor, explicatii in premiera

10 motive secrete care au dezlantuit dezastrul PNL de la alegerile parlamentare

- Nominalizarea revoltatoare a unei persoane de catre Dacian Ciolos, complet incompetenta pentru pozitia de ministru al Justitiei, unul dintre cele mai importante portofolii din Guvern.

- Cele trei decizii fatale ale PNL din ultimele 12 luni:

.Cele patru nominalizari ratate pentru Primaria Capitalei

.Cedarea suprematiei liberale in favoarea PDL, inclusiv prin numirea lui Gheorghe Falca la sefia campaniei PNL.

.Sustinerea si nominalizarea ca prim-ministru desemnat a unui NE-LIBERAL.

Cine sunt autorii unor erori de o gravitate incredibila in ultimele luni?

- Atitudinea dispretuitor aroganta a mai multor membri ai Guvernului fata de romani: Anca Paliu Dragu, ministrul Finantelor, Gabriel Biris, secretar de stat in Ministerul Finantelor, Raluca Pruna, ministrul Justitiei, Dragos Pislaru, ministrul Muncii.

- Întarirea sentimentului ca sunt politicieni si tehnocrati care s-au folosit de tragedia de la Colectiv pentru a accede la putere.

- Mentinerea in Guvern de catre premierul Dacian Ciolos a unor ministri care au fost invalidati de catre Parlament: Raluca Pruna, ministrul Justitiei, si Achim Irimescu, ministrul Agriculturii.

- Fabricarea unei masinarii de propaganda bazata exclusiv pe slugile regimului Basescu, transferate in slujba lui Dacian Ciolos.

- Întarirea convingerii ca in justitie exista si actiuni comandate politic care ii protejeaza pe cei apropiati de sistem si anihileaza adversarii.

- Stimularea unui sentiment oribil de ura bazat pe criterii de varsta, prin asmutirea tinerilor impotriva celor mai varstnici.

- Agresivitatea dezgustatoare fata de milioane de romani definiti de premierul Dacian Ciolos ca apartinand „mocirlei”

Vezi AICI editia integrala a emisiunii „Sinteza zilei cu Mihai Gadea”

 


(175 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Sinteza zilei. Rezultatul alegerilor, explicatii in premiera. Motive secrete care au dus la dezastrul PNL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 3.2464330196381 seconds.