Luni, 12 Decembrie 2016 - 05:43 AM Aleg.RO: PSD a luat peste 50% in judetul Bacau. „Avem mari asteptari la un guvern condus de social-democrati, care va sustine Bacaul“, afirma primarul Necula

Publicat de: ---

adevarul

Social democratii bacauani au obtinut majoritatea voturilor exprimate la alegerile pentru Parlamentul Romaniei . Primele estimari arata ca partidul a obtinut peste 50 din voturi, urmat de PNL si USR.

Dealtfel, PSD Bacau a obtinut la alegerile locale din iunie 60 de fotolii de primar si sute de mandate de consilier, victorie care i-a asigurat rezultatele de la alegerile generale.  „Este un rezultat care nu ne mira, este cu 5 in fata, peste 50% dar inca nu putem spune cat, deoarece s-au numarat aproximativ 10% din totalul buletinelor de vot. In aceasta campanie ne-am bazat pe ceea ce am realizat, la Consiliul Judetean dar si in primarii. Am avut o campanie civilizata, curata, pozitiva. Rezultatul se datoreaza si structurii administrative, PSD are 60 de primarii, printre care si principalele orase din judet, Bacau si Onesti. Vom avea doi senatori si 5-6 deputati“, a precizat Dragos Benea, presedintele PSD Bacau, pentru ziarul Adevarul.

Cosmin Necula, primarul municipiului Bacau, afirma ca noul guvern ar putea insemna o sansa pentru Bacau, care are nevoie de sustinere financiara pentru dezvoltare. 

„Avem mari asteptari dupa aceste rezultate, ca vom avea un guvern care va avea in atentie orasul nostru, care va sprijini financiar proiectele municipiului Bacau, pentru a deveni un pol de dezvoltare in regiune“, a declarat, dupa inchiderea urnelor, Cosmin Necula.

Liberalii bacauani asteapta rezultatele oficiale si au refuzat sa ofere alte detalii sau declaratii. „Urmeaza sa deschidem sampania. Cred ca am obtinut rezultate bune, insa nu pot face alte declaratii, pana nu vin toate buletinele de vot“, a spus deputatul Ionel Palar, presedintele PNL Bacau.


(117 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

PSD a luat peste 50% in judetul Bacau. „Avem mari asteptari la un guvern condus de social-democrati, care va sustine Bacaul“, afirma primarul Necula | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.73012208938599 seconds.