Luni, 31 Octombrie 2016 - 05:11 AM Aleg.RO: Lovitura pentru bucuresteni. Debransarile de la RADET ar putea fi interzise

Publicat de: ---

jurnalulnational (adsbygoogle = window .adsbygoogle || []).push({});

Debransarile de la RADET pentru instalarea de centrale termice de apartament sau de bloc ar putea fi interzise, potrivit unui proiect de lege care urmeaza sa fie votat in Camera Deputatilor, for decizional. 

Proiectul modifica Legea serviciului public de alimentare cu energie termica. Propunerea legislativa de modificare a fost initiata acum opt ani de deputatii Iulian Iancu (PSD) si Dan-Radu Rusanu, Mircea Ciopraga, Ioan Cristea si Ioan-Silviu Lefter (PNL). A fost atunci adoptat de Senat si din ianuarie 2009 zace la Camera Deputatilor.  Surpriza a fost saptamana trecuta cand Comisia de Industrii a scos proiectul de la sertar si l-a trimis Biroului Permanent. Proiectul are numeroase amendamente care schimba fundamental varianta adoptata de Senat, potrivit Profit. 

Cea mai importanta modificare este: "deconectarea unui consumator de energie termica dintr-un condominiu si debransarea totala a instalatiilor interioare de incalzire si/sau pentru apa calda menajera ale unui utilizator tip condominiu sunt interzise in cazul in care condominiul se afla intr-o zona unitara de incalzire prin sistem centralizat de alimentare cu energie termica".


(641 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Lovitura pentru bucuresteni. Debransarile de la RADET ar putea fi interzise | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.67296886444092 seconds.