Marți, 25 Octombrie 2016 - 06:16 AM Aleg.RO: Victor Ponta, anunt de ultima ora pe Facebook

Publicat de: ---

Antena 3

Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a avizat favorabil, luni, cu numai o abtinere, proiectul de lege initiat de liderul PSD, Liviu Dragnea, care prevede eliminarea unor taxe nefiscale, membrii comisiei stabilind, insa, ca taxa radio-tv sa ramana in vigoare .

Astfel, intre taxele care vor fi eliminate se afla timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la Registrul Comertului, taxe consulare si de cetatenie, taxele pentru cazierul fiscal. Proiectul urmeaza sa intre in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor in sedinta de marti, de la ora 10,00.

Victor Ponta a anuntat, luni seara, pe Facebook ca o sa fie prezent ca sa il ''voteze cu toata convingerea'', fostul premier precizand totodata ca, din punctul sau de vedere, taxa radio-tv ar fi trebuit eliminata.

''Maine merg la Camera Deputatilor sa votez cu toata convingerea Proiectul de lege initiat de Liviu Dragnea si de ceilalti parlamentari PSD privind eliminarea a 102 taxe nefiscale. Mai tineti minte minciunile Propagandei in 2014 - sa vina la vot "tinerii si Diaspora" pentru ca PSD vrea sa mareasca taxele?!?? Poate acum oamenii s-au mai lamurit cine face ceva cu adevarat (noi am redus TVA, CAS, impozitul pe dividende, impozitul pe profitul reinvestit, taxele consulare , samd) si cine doar ii minte! Iar acum prin initiativa legislativa "Dragnea - PSD" de eliminare a peste 100 taxe nefiscale doar putem arata inca o data asta!
Este o lege buna si necesara - Guvernul "Tehnocrat" ne-a tot pacalit ca o adopta ei dar bineinteles ca ne-au dus cu vorba/ asa ca bine ca a facut-o PSD si sper ca Presedintele Iohannis sa o promulge.
Ps - eu in continuare cred ca trebuia eliminata si Taxa Radio-Tv care este total depasita de realitatea actuala / dar inteleg compromisul politic si voi vota proiectul de lege.
Deci daca va plac taxele votati cu "Iohannis- Ciolos - PNL - USR"! Daca vreti o viata mai buna votati cu PSD!'', a scris Victor Ponta.

 


(275 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Victor Ponta, anunt de ultima ora pe Facebook | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.71673917770386 seconds.