Marți, 25 Octombrie 2016 - 06:16 AM Aleg.RO: Taxele radio-tv nu vor fi eliminate

Publicat de: ---

Money.ro Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a avizat favorabil, luni, cu numai o abtinere, proiectul de lege initiat de liderul PSD, Liviu Dragnea, care prevede eliminarea unor taxe nefiscale, membrii comisiei stabilind, insa, ca taxa radio-tv sa ramana in vigoare . Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 24.10.2016, 16:12 | Actualizat: 24.10.2016, 16:12

Astfel, intre taxele care vor fi eliminate se afla timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la Registrul Comertului, taxe consulare si de cetatenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxa suplimentara pentru eliberarea pasaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Nationala de Pensii.

 

Amendamentul ca taxa radio-tv sa nu fie eliminata a apartinut membrilor comisiei si a fost votat in unanimitate.

 

Reprezentantii asociatiilor din industria auto au sustinut ca timbrul de mediu pentru autovehicule sa nu fie eliminat, aratand ca, in caz contrar, va creste poluarea, vanzarea autovehiculelor noi va scadea si nu vor mai putea fi finantate unele programe, cum este ‘Rabla’.

 

La dezbaterile generale, deputatii liberali au sustinut ca acest proiect face parte din campania electorala a PSD, insa au aratat ca sunt de acord cu eliminarea mai multor taxe nefiscale. Reprezentantii PSD au sustinut ca acest proiect este necesar.

 

Proiectul urmeaza sa intre in dezbaterea plenului Camerei Deputatilor in sedinta de marti, de la ora 10,00, sub rezerva depunerii raportului comisiei, a precizat secretarul Camerei Marcel Ciolacu.

 

 

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-thumbnails', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });


(609 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Money.ro

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Money.ro:

Taxele radio-tv nu vor fi eliminate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.69252586364746 seconds.