Marți, 25 Octombrie 2016 - 06:16 AM Aleg.RO: ALEGERI PARLAMENTARE 2016. O tanara de 24 de ani, prima pe listele PNL la Camera Deputatilor in Brasov

Publicat de: ---

Antena 3

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 . Partidul National Liberal filiala Brasov a stabilit sambata lista de candidati pentru alegerile parlamentare, pe prima pozitie la Senat aflandu-se deputatul Daniel Zamfir, initiator al legii darii in plata, in timp ce la Camera Deputatilor pe primul loc se afla o tanara de 24 de ani, Mara Mares.

Potrivit unui comunicat PNL transmis duminica AGERPRES, la Senat ordinea pe lista este urmatoarea: Daniel Zamfir, actual deputat, in Colegiul 1 Brasov (zona Fagaras), Dragos David, director al Agentiei Metropolitane Brasov, si Sorin Manduc, fost primar al municipiului Fagaras.

Lista pentru Camera Deputatilor lista este deschisa de Mara Mares, urmata de actualul deputat Gabriel Andronache, Carmen Ferghete-Top - actual consilier local al municipiului Brasov, Marius Neculoiu si Aurelian Danu.

"Propunem o echipa care imbina tineretea, o solida pregatire profesionala, experienta si un bun potential de reprezentare. Este cea mai buna echipa a celui mai puternic partid din judetul Brasov si suntem convinsi ca raspunde asteptarii majoritatii electoratului, astfel incat dupa alegerile parlamentare PNL Brasov sa-si mentina prima pozitie intre partidele reprezentate in judetul nostru", a declarat Adrian Vestea, presedintele organizatiei judetene a PNL Brasov, citat in comunicatul de presa.

Sursa: Agerpres


(492 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. O tanara de 24 de ani, prima pe listele PNL la Camera Deputatilor in Brasov | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.47745084762573 seconds.