Vineri, 30 Septembrie 2016 - 05:05 AM Aleg.RO: Corina Cretu a vorbit la Parlament despre nevoia de unitate pentru proiectul european

Publicat de: ---

jurnalulnational

Comisarul European pentru Politica Regionala Corina Cretu a avut astazi o intalnirea de lucru cu membrii Comisiilor parlamentare pentru Afaceri europene . Aceasta le-a transmis deputatilor si senatorilor prezenti ca Romania trebuie sa inteleaga lectiile ultimilor ani, si sa iasa din logica disputelor interne, chiar daca este an electoral, pentru a se concentra pe folosirea sansei istorice pe care o ofera sprijinul european.

"Fondurile structurale sunt o sursa principala de investitii publice, un sprijin pe care Romania se poate baza. Ele sunt o sansa istorica pentru reforma si modernizare", a declarat Corina Cretu.

Comisarul european a mai declarat ca Uniunea Europeana nu poate trece peste dificultati decat daca este unita si a subliniat faptul ca populismul nu reprezinta o solutie.

Afirmand ca institutiile europene vor fi un partener pentru autoritatile din Romania, Corina Cretu a prezentat, cu aceasta ocazie, prioritatile anuntate de presedintele Comisiei Europene, domnul Junker, cu prilejul discursului despre starea Uniunii Europene, insistand asupra posibilitatilor oferite de fondurile europene structurale si de investitii.

Comisarul se va afla, incepand de vineri, la Iasi, pentru dialoguri cu cetatenii, dar si cu autoritatile locale din zona.


(370 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Corina Cretu a vorbit la Parlament despre nevoia de unitate pentru proiectul european | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60437989234924 seconds.