Miercuri, 31 August 2016 - 05:43 AM Aleg.RO: Eugen Teodorovici, lamuriri despre zvonurile privind plecarea sa din PSD

Publicat de: ---

Antena 3

Senatorul social-democrat Eugen Teodorovici a declarat marti ca nu a discutat posibilitatea inscrierii sale in Partidul Romania Unita, aratand ca el ramane in PSD si va candida la alegerile parlamentare pe listele formatiunii .

"Nu sunt (membru PRU - n.r.). Sunt membru al PSD si datorita PSD am ajuns si ministrul Finantelor si al Fondurilor Europene si am de gand sa merg mai departe in aceeasi lupta a PSD cu schimbarea din economie. Eu sunt la PSD, fara niciun fel de discutie", a sustinut Teodorovici, intrebat daca se inscrie in Partidul Romania Unita, scrie Agerpres.

El a precizat ca nu a avut nicio discutie cu Victor Ponta privind inscrierea in PRU.

"Nici macar discutii nu au fost si nu cred ca si-ar pune cineva problema ca eu sa plec din PSD", a adaugat deputatul social-democrat.

Teodorovici a sustinut ca PSD nu este slabit in urma plecarii mai multor parlamentari la PRU, aratand ca el se va regasi pe listele parlamentare ale social-democratilor.

"Va fi o discutie la nivelul judetului si, ulterior, la nivel central si eu sper sa fiu (pe listele parlamentare ale PSD - n.r.). (...) Eu cred ca voi fi pe listele PSD", a spus senatorul.


(389 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Eugen Teodorovici, lamuriri despre zvonurile privind plecarea sa din PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54536008834839 seconds.