Miercuri, 31 August 2016 - 05:43 AM Aleg.RO: Mircea Geoana: O coalitie a partidelor mici, in jurul PSRO, poate reprezenta o solutie

Publicat de: ---

Antena 3

Mircea Geoana, presedintele PSRO, confirma ca a avut discutii cu Partidul Romania Unita al lui Bogdan Diaconu, dar spune ca nu au ajuns la acord sau intelegere . Mircea Geoana afirma ca o eventuala alianta ar trebui sa fie facuta in jurul PSRO.

Mircea Geoana vede o alianta a partidelor mici ca o masura impotriva unei eventuale majoritati la care sa participe ALDE si Miscarea Populara, partide conduse de Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu.

"Am vazut in presa tot felul de speculatii. Asa ca cel mai bine este sa clarific eu situatia. Asa cum am spus si ieri, pericolul ca Tariceanu si Basescu, doi luptatori impotriva justitiei si a dezvoltarii Romaniei, sa fie veriga lipsa care va compune urmatoarea majoritate este extrem de mare. In principal din acest motiv, o coalitie a partidelor mici poate reprezenta o solutie. Dar nu in orice conditii. Ci o actiune in jurul PSRO, respectand criteriile si valorile noastre privind o alta politica economica si sociala, integritate, transparenta si directia pro-occidentala a Romaniei. Aceste lucruri nu sunt negociabile. 

Cat despre faimoasele poze, o discutie nu inseamna un acord. Iar discutiile viitoare cu toti posibilii parteneri vor depinde de respectarea acestor conditii si valori", a scris Mircea Geoana pe Facebook.

Mircea Geoana a fost surprins la o intalnire cu Bogdan Diaconu, la care a participat si deputatul Sebastian Ghita. Acesta din urma a anuntat marti ca s-a inscris in Partidul Romania Unita, dupa ce in urma cu cateva luni a parasit PSD.

Citeste si: Miscari de trupe pe scena politica din Romania. Mai multi lideri politici migreaza spre un nou partid FOTO


(470 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Mircea Geoana: O coalitie a partidelor mici, in jurul PSRO, poate reprezenta o solutie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.52704095840454 seconds.