Miercuri, 31 August 2016 - 05:43 AM Aleg.RO: Reactie dura a PSD Sector 5, dupa plecarea lui Cristian Rizea din partid

Publicat de: ---

Antena 3

Deputatul Cristian Rizea, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, a parasit luni PSD, alaturandu-se formatiunii lui Bogdan Diaconu, PRU . Alaturi de el, a migrat si deputatul independent Mihai Sturzu, care a demisionat din PSD la finele anului trecut, mai multi alti parlamentari fiind in negocieri pentru intrarea in PRU. În replica, seful PSD Sector 5, Daniel Florea, sustine ca Rizea a plecat singur din partid, fara alti oameni "dupa el"si il acuza de minciuna. 

Fostul candidat la Primaria Sectorului 5, Cristian Rizea, a motivat ca nu mai poate poate ramane alaturi de social-democrati pentru ca acestia sunt condusi de un lider (n.r. - Liviu Dragnea) care l-a impiedicat sa candideze la primarie si care acum vrea sa ajunga la inchisoare. 

"Dupa 16 ani ca membru activ PSD am ales sa intru intr-o noua familie politica, Partidul Romania Unita, condus de prietenul meu Bogdan Diaconu! Chiar daca las in urma foarte multi prieteni si colegi, ma bucur ca parte dintre ei ii voi regasi aici in PRU ! Din pacate nu as mai fi putut ramane intr-un PSD condus de cineva care nu doar ca a facut tot posibilul pentru a ma impiedica sa candidez la Primaria Sectorului 5, dar s-a gandit ca trebuie sa platesc chiar cu inchisoarea pentru asta!", scrie Rizea, pe Facebook.

Alaturi de Rizea, a plecat la PRU si fostul social-democrat Mihai Sturzu, parlamentar independent. 

"In urma informatiilor aparute in mediul on-line, conform carora „cea mai mare parte a filialei PSD Sector 5 ar fi plecat catre PRU cu domnul Cristian Rizea”, va transmitem ca aceasta informatie este complet falsa, fara a avea o minima legatura cu realitatea", a precizat PSD Sector 5 intr-un comunicat de presa, marti dupa-amiaza.

"Nu a plecat nimeni din partid, in afara de Rizea care a zis ca s-a inscris in alt partid. N-a plecat niciun membru din PSD Sector 5, la PRU. El nu a mai fost la partid de cand a avut problemele acelea penale. Nici nu cred ca stie unde e noul sediu sau daca stie n-a intrat in el niciodata", a comentat Daniel Florea, presedintele PSD Sector 5 si primarul Sectorului 5 care a adaugta ca formatiunea politica pe care o conduce isi desfasoara activitatea in doua sedii principale, respectiv la PSD Sector 5 din Strada Valtoarei nr. 3 si la PSD Sector 5 din Strada Margeanului 17-19. "Avem doua sedii in care functionam si le-am preluat din luna aprilie a acestui an. Sediul despre care vorbeste Rizea era unul situat in Ferentari, pe care l-a luat el in ianuarie si care este pustiu acum. L-a luat de pe PSD cand era inca el presedinte. Cand am luat eu organizatia nu mai aveam treaba cu sediul ala", a mentionat Florea.

CITESTE SI Miscari de trupe pe scena politica din Romania. Mai multi lideri politici migreaza spre un nou partid FOTO


(317 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Reactie dura a PSD Sector 5, dupa plecarea lui Cristian Rizea din partid | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.71442604064941 seconds.